Varukorg
Din varukorg är tom

Företag: Ronald McDonald House Tübingen, Germany

Projekt: Lägenhetsrum

Utmaning: Ronald McDonald House är ett "hem-borta-från-hem" för familjer med barn på sjukhus så att de kan bo nära till en liten kostnad. Den största utmaningen i detta projekt var att få lägenheternas rum och den arkitektoniska utformningen av byggnaden att gå hand i hand och ändå uppnå en hemtrevlig känsla i lägenheterna. Ronald McDonald huset är fylld med ljus som passerar genom andra våningen. Dessutom måste interiören vara modern, funktionell och bekväm för att ge familjerna en plats att koppla av och fly från vardagen på sjukhuset. Huset erbjuder två storkök, ett avkopplande bad, ett "rum av tystnad", olika levande zoner, två TV-rum, bibliotek, två tvättrum och två terrasser.

Lösning: Tillsammans med Hamburgs arkitekten Hadi Teherani gjorde vi en lösning där det inre och den arkitektoniska utformningen skapar en vacker symbios. BoConcept erbjuder exakt de möjligheter som krävs både när det gäller funktionalitet och komfort för att skapa en plats där familjer till barn på sjukhus kan slappna av. Återkopplingen, både från Ronald McDonald-huset och familjerna som bor i lägenheterna, är mycket positivt och stiftelsen och BoConcept har redan arbetat tillsammans i flera projekt.

Vill du veta mer?

Låt BoConcept Business kontakta dig

*
*
*
*
Leverans- och monteringsservice
Inredningsservice
Multifunktionell design
Skräddarsydda lösningar