Vienna

Vienna stol med svingløsning

Vienna

Vienna stol med svingløsning

Et vakkert designuttrykk forent av karakter, holdning og allsidighet. Wien-stolen er en særegen kombinasjon av kurvede linjer, myke former og understrekede kanter som gir deg et komfortabelt og vakkert uttrykk i spisestuen eller på arbeidsplassen.
Add to cart options
Fra 7 929,00
Som vist 15 790,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 83/47 cm
  Bredde: 57 cm
  Dybde: 59 cm
  Sittehøyde: 47 cm
  Armlene – høyde: 71 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med sving funksjon

  Materialer

  Sammensetning: Aniline hud. 100% naturlig grain, 0,9 - 1,1 mm tykk
  Ben/base: aluminium
  Armlen: skum
  Rygg: skum
  Sete: skum
  Suspensjon: skum

  Overflate/finish

  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4020075D1035111
 • Levering og retur

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Spisestoler - Vienna stol med svingløsning
Spisestoler - Vienna stol med svingløsning
Spisestoler - Vienna stol med svingløsning
Spisestoler - Vienna stol med svingløsning
Spisestoler - Vienna stol med svingløsning

Designegenskaper

Spisestoler - Vienna stol med svingløsning
 • Dansk design
  Wien-stolen har klare hentydninger til dansk designarv. Den er laget med delikate sømmer som følger stolens konturer og har en design som gjør inntrykk.
 • En innbydende stol
  Ryggen er vippet litt bakover for å gi deg optimal sittekomfort. Stolen har skrå armlener og en myk form som innbyr deg til å bli ved spisebordet hele kvelden.
 • Uendelige muligheter
  Stolen Vienna er tilgjengelig både med en dreibar base og med fire ben. Dette kan du så kombinere med alle slags tekstiler og skinn, noe som gir deg mulighet til å skape en perfekt stol for hjemmet ditt.
 • Vakker komfort
  Den skrå formen på armlenen følger formen på armen din og sikrer god sittekomfort. Armlenene gir ikke bare komfort, de lar deg også plassere stolen nær bordet.
 • Hard bruk er ingen problem
  Wien er utviklet med innspill fra det teknologiske instituttet i Danmark og er testet og godkjent for områder med høy trafikk.
Møt designeren

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831