DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Vancouver

Vancouver bord med tilleggsplate

Størrelse
Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 20 790,00
16 632,00
Vancouver, med bordplate i tre og dets kraftige uttrykk, er et symbol på en naturlig og organisk styrke. Det store bordet sikrer plass til mange, og gir spisestuen din et uttrykk. De elegante metallbena gir en sterk kontrast til den kraftige bordplaten og sikrer et lyst, men sterkt og elegant utseende som gjør at bordet utstråler luksus og klasse. I behov for enda mer plass rundt bordet? Null problem! De to ileggsplatene gjør enkelt plass til fire til.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74½ cm
  Lengde: 240/340 cm
  Utvidet lengde: 340 cm
  Bredde: 110 cm
  Bordplate – tykkelse: 4 cm
  Høyde til bordplate: 70½ cm
  Maks vektbelastning: 100 kg
  Seter: 10-14

  Materialer

  Bordplate: valnøtt finer/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700096T0550059
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Vancouver
 • Vancouver
 • Vancouver
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E