-20% på hele kolleksjonen
Trento

Trento fotskammel

Trento

Trento fotskammel

Sett sammen den moderne Trento puffen med den tilhørende Trento lenestolen for den perfekte lounge-stilen. Den svake skråningen på puffen skaper den ultimate komforten, samtidig som at den beholder en strømlinjeformet og symmetrisk look.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
8 459,00
Som vist 6 767,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 38 cm
  Bredde: 56 cm
  Dybde: 41 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Ben/base: aluminium
  Ramme: 70 kg/m3 formet kaldskum med metallramme inni
  Sete: Sete topp: 30 kg/m3 HR skum/ 23kg/m3 HS skum
  Suspensjon: Kryssfiner
  Stoff foring: Sponbond (80g/m2)

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  406012753060075
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Puffer - Trento fotskammel
Puffer - Trento fotskammel
Puffer - Trento fotskammel

Designegenskaper

Puffer - Trento fotskammel
 • Designegenskaper
  Stolens "ører" omfavner deg og uthever designens myke og innbydende form. De horisontale linjene gir fokus til stolens bredde mens detaljene rundt armlenene og i fronten gjør uttrykket lett.
 • Snu rundt
  Dreiefunksjonen lar deg svinge stolen i forskjellige retninger uten at du trenger å reise deg. Stolen kommer med forskjellige sokkelalternativer for at stolen skal passe inn i interiøret ditt.
 • Buet komfort
  Stolen består av formet skum. Dette tillater oss å lage de buede formene samtidig som det fortsatt gir et mykt og innbydende uttrykk. Kombinert med de mykt formede armlenene og ørene, er denne stolen meget komfortabel.
 • Kompletterer opplevelsen
  Den matchende fotskammelen fullfører stilen og den lille skråningen sikrer optimal avslapping. Fotskammelen kan også fungere som en ekstra sitteplass.
 • Inspirasjon fra 70-tallet
  Designer Anders Nørgaard har funnet inspirasjon i de komfortable, voluminøse møblene fra 70-tallet. Trento er på denne måten en moderne tolkning, der skandinavisk enkelhet og dansk designarv møter den klassiske lenestolen i et elegant og komfortabelt uttrykk.
Møt designeren

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

56BB86DB-2BC2-49D1-9456-07BB4602E307

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831