DESIGN SALG - spar 15% på spisestuemøbler når du kjøper 4 eller flere produkter. Les mer
Design Sale
Torino

Torino bord

Størrelse
Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Lasting Størrelse...

Add to cart options
5 089,00

På jakt etter noe annet? Besøk en av våre butikker, og vi hjelper deg å finne akkurat det du leter etter.


124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53
Torino spisebord er det ultimate eksempel på et minimalistisk møbel som glir rett inn i den skandinaviske stilen. Det monokrome utseendet og de rene linjene skaper en elegant ramme, mens den smale bordplaten egner seg perfekt for små boliger.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74½ cm
  Lengde: 180 cm
  Bredde: 80 cm
  Bordplate – tykkelse: 1½ cm
  Høyde til bordplate: 67 cm
  Maks vektbelastning: 40 kg
  Seter: 8

  Materialer

  Bordplate: melamine/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  ARDE

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700022T0380115
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Torino
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E