Torino utebord

Torino

Torino utebord

Torino
Et utendørs bord med stilen og elegansen til et innendørs bord. 'Torino'-bordet kombinerer stilen til innendørs bord med de beste værbestandige materialer, og er et bord som vil holde seg vakkert i mange år.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 12 690,00
Som vist 12 690,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74 cm
  Lengde: 120 cm
  Bredde: 80 cm
  Bordplate – tykkelse: 1½ cm
  Høyde til bordplate: 67 cm
  Vekt: 47 kg
  Maks vektbelastning: 40 kg
  Seter: 6

  Materialer

  Bordplate: glass
  Ramme: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: keramikk
  Ramme: pulver lakkert

  Designer

  ARDE

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3000075T0040185
 • Levering og retur

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Utendørsmøbler til dine spisestue ute - Torino utebord
Utendørsmøbler til dine spisestue ute - Torino utebord
Utendørsmøbler til dine spisestue ute - Torino utebord

Designegenskaper

Utendørsmøbler til dine spisestue ute - Torino utebord
 • Dråpeformede vinger
  Beinas konturer bærer referanser til vindmøllevinger. Bordet er elegant konstruert med at de dråpeformede beina forandres til bordkanter og bor i en kontinuerlig bevegelse. Dette gir en organisk design med fremragende stabilitet.
 • Ulike farger
  Bordet har flere farge- og materialalternativer til både bordplaten og beina. Dette lar deg koordinere uttrykket med resten av innredningen i spisestuen.
 • Tynn bordplate
  Bordplaten har en tynn design. Dette gir en visuell letthet som understreker designens skarphet.
 • God stabilitet
  Bordet er bygget på en stålramme for god stabilitet.
 • Holdbar eleganse
  Utendørs versjonen av Torino-bordet er laget av de beste materialer for utendørs bruk. Den keramiske bordplaten er meget vær- og ripebestandig, og beina har fått en spesiell pulverlakkering.
Møt designeren

Møt designeren

ARDE har en lidenskap for å skape design som er av maksimal verdi for brukeren. Inspirasjonen bak hans design baserer seg på fakta hentet fra livsstilstrender, brukerbehov, ny teknologi og nye arkitektoniske skaperverk. På bakgrunn av dette han lager vakre design med fantastisk funksjonalitet – og ofte med ny teknologi i tankene.

FBBFA1D3-BC8C-4086-910E-FD4BEA6470A6

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831