-20% på hele kolleksjonen
Ottawa

Ottawa trekantet puff

Ottawa

Ottawa trekantet puff

Møbeltrekk
Bein – stil

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
10 890,00
Som vist 8 712,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 42 cm
  Bredde: 69 cm
  Dybde: 85 cm
  Sittehøyde: 42 cm
  Bein – høyde: 5 cm
  Seter: 1

  Nøkkelfunksjoner

  • Modulene kan flyttes uavhengig av hverandre og kan stå alene og i din foretrukne kombinasjonalone

  Materialer

  Sammensetning: 80% ull 20% polyamid
  Ben/base: polypropylen
  Suspensjon: Kryssfiner
  Stoff foring: Sponbond (80g/m2), ikke-vevd tekstil (120g/m2)

  Designer

  Karim Rashid

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  450001002311
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

Puffer - Ottawa trekantet puff
 • Endeløse modulmuligheter
  Ottawa-systemet tilbyr ulike moduler, som kan plasseres sammen i utallige kombinasjoner eller brukes til små og enkle løsninger.
 • Ulike sitteplassalternativer
  Modulene har forskjellige ryggstøtte-løsninger, som gir ulike sitteplassalternativer. Enten du foretrekker å sitte oppreist eller mer avslappet, om du foretrekker å sitte alene eller sammen med andre, er Ottawa-systemet en god løsning.
 • USB-lader
  Fotskammelen kommer med en valgfri innebygd USB-lader, som gjør det mulig for deg å lade telefonen og nettbrettet ditt og fortsatt ha dem innen rekkevidde.
 • Designikon
  Ottawa-sofasystemet tilbyr enkelhet i et kompakt og minimalistisk design med utmerket komfort. Skap et uttrykk med et designikon som trekker oppmerksomhet, uten at det går utover komforten.
Møt designeren

Møt designeren

Karim Rashid er en av vår generasjons mest kreative og profilerte designere. Hans portefølje teller et stort antall design i ulike kategorier, og omfatter alt fra møbler og tilbehør til butikkdesign og luksusvarer. For Karim er det viktig at hans design beveger folk og får dem til å føle seg veltilpass, samtidig som at han beholder den rene og minimalistiske looken. Hans vakre Ottawa spisesett for BoConcept har vunnet en “Red Dot Award”.

243A4892-D6BE-465D-950A-2973E853FDCF

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831