-20% på hele kolleksjonen
Ottawa

Ottawa stol

Ottawa

Ottawa stol

Synlig inspirert av naturen med sin løvformede fasong og sitt kurvede design, er Ottawa spisestolen virkelig et unikt stykke møbeldesign. Så snart du sitter, vil du oppdage at Ottawa stolen ikke bare er karakteristisk i sitt utseende, men også i sin komfort. De kvist-lignende beina på Ottawa tilfører et organisk design til stolen som kompletterer det unike utseendet. Samtidig matches det eksklusive designet av fantastisk komfort som det helpolstrede setet byr på.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
9 799,00
Som vist 7 839,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 88½/46½ cm
  Bredde: 51 cm
  Dybde: 57 cm
  Sittehøyde: 46½ cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Ben/base: krom

  Designer

  Karim Rashid

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Varenummer

  4020075D0340941
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Spisestoler - Ottawa stol
Spisestoler - Ottawa stol
Spisestoler - Ottawa stol
Spisestoler - Ottawa stol
Spisestoler - Ottawa stol

Designegenskaper

Spisestoler - Ottawa stol
 • Bladform
  Den bladformede ryggen understreker Karim Rashids engasjement til naturen. Denne funksjonen gjør at stolen fremstår som en ikonisk spisestol.
 • Beindesign
  Designet med fire stolpebein i forskjellige materialer er en utradisjonell konstruksjon som gir stolen et raffinert og unikt utseende. Også tilgjengelig med treramme hvor beindesignet fremhever setets naturlige utseende.
 • Matchende setepute
  Morgan-seteputen er designet for å passe setets form og gir både komfort og mykhet til hele designet.
 • Et helhetlig uttrykk
  Stolen passer de fleste spiseområder, men fungerer spesielt bra med Ottawa-spisebordet og skjenken.
 • Komfort som kan tilpasses
  Setet er laget av støpt skum i høy kvalitet, som gir den buede designen som er utformet for å passe din kroppsform, samtidig som du kan tilpasse stolen i stoff eller skinn etter eget valg. Stolen er også tilgjengelig i en plastversjon som tilbyr god komfort og enkelt vedlikehold.
Møt designeren

Møt designeren

Karim Rashid er en av vår generasjons mest kreative og profilerte designere. Hans portefølje teller et stort antall design i ulike kategorier, og omfatter alt fra møbler og tilbehør til butikkdesign og luksusvarer. For Karim er det viktig at hans design beveger folk og får dem til å føle seg veltilpass, samtidig som at han beholder den rene og minimalistiske looken. Hans vakre Ottawa spisesett for BoConcept har vunnet en “Red Dot Award”.

243A4892-D6BE-465D-950A-2973E853FDCF

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831