-20% på hele kolleksjonen
Ottawa

Ottawa sidebord

Ottawa

Ottawa sidebord

Ottawa sidebordet er mer enn bare et fint utseende. Smart utformet, passer det perfekt til sofaen eller sengen, hvilket gir deg et sted å sette ned drinken din eller måltidet ditt slik at du spise i komfort. Selv om det er slankt og elegant i designet, er bordet solid nok til både din bærbare laptop eller bøkene dine.
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
5 179,00
Som vist 4 143,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 55 cm
  Lengde: 30 cm
  Bredde: 55 cm
  Bordplate – tykkelse: ½ cm
  Høyde til bordplate: 55 cm
  Maks vektbelastning: 10 kg

  Materialer

  Bordplate: stål
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: pulver lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Karim Rashid

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370016600075
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Små møbler - Ottawa sidebord
Små møbler - Ottawa sidebord
Små møbler - Ottawa sidebord

Designegenskaper

Små møbler - Ottawa sidebord
 • Reversible ende- og håndtagsinnsatser
  De reversible innleggsplatene bak håndtaket og i endene gjør det mulig å endre skjenkens utseende. Piff opp eller ton ned og skap et nytt utseende.
 • Beindesign
  Bordet er designet med en slank beinløsning av forsterket stål. Dette er et utradisjonelt designelement som understreker bordets unikhet.
 • Buet håndtak
  Designer Karim Rashid har brukt buede håndtak for å skape et enestående, skulpturelt uttrykk.
 • Design
  Den verdenskjente designeren Karim Rashid har designet denne ikoniske skjenken. Med sin inspirasjon fra naturen, har han klart å skape et funksjonelt mesterverk.
Møt designeren

Møt designeren

Karim Rashid er en av vår generasjons mest kreative og profilerte designere. Hans portefølje teller et stort antall design i ulike kategorier, og omfatter alt fra møbler og tilbehør til butikkdesign og luksusvarer. For Karim er det viktig at hans design beveger folk og får dem til å føle seg veltilpass, samtidig som at han beholder den rene og minimalistiske looken. Hans vakre Ottawa spisesett for BoConcept har vunnet en “Red Dot Award”.

243A4892-D6BE-465D-950A-2973E853FDCF

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831