-20% på hele kolleksjonen
Ogi

Ogi fotskammel

Ogi

Ogi fotskammel

Rund, moderne og slank. Den vakre Ogi-puffen passer perfekt sammen med de organiske formene til Ogi-lenestolen, og de tillater deg å synke ned i en desto bedre komfort. Den runde basen til puffene tilfører designet sine organiske linjer.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
8 999,00
Som vist 7 199,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 38 cm
  Bredde: 64 cm
  Dybde: 40 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med sving funksjon

  Materialer

  Sammensetning: Semi aniline hud 90% naturlig grain, tykkelse 1,4 mm (gjennomsnitt)
  Ben/base: stål
  Frame: Metal frame / plywood / 45 kg/m3 HR moulded foam
  Seat: "35 kg/m3 HR foam; 18 kg/m3 PUR foam"

  Overflate/finish

  Ben/base: nikkelbørstet

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4060094F0020956
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Puffer - Ogi fotskammel

Designegenskaper

Puffer - Ogi fotskammel
 • Inspirert av en østers
  Den slanke organisk design, forankret i dansk designtradisjon, fant inspirasjonen sin i formen av en østers. Østersens skatt er perlen – og Ogi-stolens perle er den fantastiske sittekomforten.
 • Snu rundt
  Dreiefunksjonen lar deg svinge stolen i forskjellige retninger uten at du trenger å reise deg. Stolen kommer med forskjellige sokkelalternativer for at stolen skal passe inn i interiøret ditt.
 • Slank og organisk
  De slanke og organiske linjene gir en letthet til designen og sikrer at stolen visuelt tar opp en liten plass.
 • Kompletterer opplevelsen
  Den matchende fotskammelen fullfører stilen og den lille skråningen sikrer optimal avslapping. Fotskammelen kan også fungere som en ekstra sitteplass.
 • Formet skum
  Stolen er laget av formet skum på stålrammer. Dette sikrer en sterk konstruksjon og gir den vakre formen. Dette gjør Ogi-stolen en glede og både sitte i og se på.
Møt designeren

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

56BB86DB-2BC2-49D1-9456-07BB4602E307

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831