-20% på hele kolleksjonen
Monza

Monza bord med tilleggsplater

Monza

Monza bord med tilleggsplater

Ved å kombinere tre og glass vil det sofistikerte Monza spisebordet skape inntrykk og tilføre eleganse til spisestuen din. Skråstilte trebein satt sammen med den slanke bordplaten i glass tilfører letthet til bordet, og det kompletterer den skandinaviske stilen. Trenger du ekstra sitteplasser? Det er bare å trekke ut de to uttrekksplatene, og du går straks fra et bord som huser en middag for fire, til et bord som kan romme et helt middagsselskap på 12 personer.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
34 799,00
Som vist 27 839,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74½ cm
  Lengde: 190/280 cm
  Utvidet lengde: 280 cm
  Bredde: 100 cm
  Bordplate – tykkelse: 1 cm
  Høyde til bordplate: 73½ cm
  Maks vektbelastning: 50 kg
  Seter: 10-12

  Nøkkelfunksjoner

  • Med to trekk-ut tilleggsplater

  Materialer

  Bordplate: glass/stål
  Ben/base: solid eik/stål

  Overflate/finish

  Bordplate: pulver lakkert
  Ben/base: lakkert/pulver lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700A58T0322137
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Spisebord - Monza bord med tilleggsplater
Spisebord - Monza bord med tilleggsplater
Spisebord - Monza bord med tilleggsplater

Designegenskaper

Spisebord - Monza bord med tilleggsplater
 • Herdet glass
  Bordplaten er laget av sterkt, herdet glass som er holdbart og gir et eksklusivt utseende til designen.
 • Med eller uten forlengelse?
  Glassplaten kan fås med to forlengelseplater som gjør det mulig å få opp til fjorten personer rundt bordet. Bordet har en enkel forlengelsesmekanisme, som gjør det lett for én person å forlenge bordet, og som er sterkt nok til at den ikke mister stabiliteten ved bruk av en ekstra plate. Du kan også
 • Et stykke kunst
  Glassplaten gir et lett visuelt uttrykk og sikrer en elegant og fullført stil. Stilige detaljer vises gjennom glasset og gir et skulpturelt uttrykk.
 • Midtsokkel eller bein?
  Velg sentersokkelen for plass til stoler rundt bordet og god benplass. Velg fire-beins alternativet for et vakkert design som understreker bordets lette uttrykk.
Møt designeren

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831