DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Milano

Milano bord

Størrelse
Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 7 089,00
5 671,20
Det rektangulære Milano spisebordet vil tilføre enhver spisestue stil. Bordet er unektelig vakkert med sine rene linjer og sitt strømlinjeformede utseende. De helt rette kantene i bordplaten understreker det geometriske uttrykket som definerer dette moderne bordet. Samtidig kompletterer de slanke trebeina den skandinaviske stilen.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74 cm
  Lengde: 140 cm
  Bredde: 80 cm
  Bordplate – tykkelse: 2½ cm
  Høyde til bordplate: 71½ cm
  Maks vektbelastning: 40 kg
  Seter: 6

  Materialer

  Bordplate: melamine/MDF (fiberplate med middels tetthet)
  Ben/base: solid eik

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700058T0420115
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E