-20% på hele kolleksjonen
Milano

Milano bord

Milano

Milano bord

Det rektangulære Milano spisebordet vil tilføre enhver spisestue stil. Bordet er unektelig vakkert med sine rene linjer og sitt strømlinjeformede utseende. De helt rette kantene i bordplaten understreker det geometriske uttrykket som definerer dette moderne bordet. Samtidig kompletterer de slanke trebeina den skandinaviske stilen.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
11 099,00
Som vist 8 879,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74 cm
  Lengde: 140 cm
  Bredde: 80 cm
  Bordplate – tykkelse: 2½ cm
  Høyde til bordplate: 71½ cm
  Maks vektbelastning: 40 kg
  Seter: 6

  Nøkkelfunksjoner

  • Ikke uttrekk

  Materialer

  Bordplate: MDF (fiberplate med middels tetthet)
  Ben/base: solid eik

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: lakkert

  Vedlikeholdsinstrukser

  • Ben/base: støvtørk med en mikrofiber klut ved behov

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700058T0420115
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Uttrekkbare spisebord - Milano bord
Uttrekkbare spisebord - Milano bord
Uttrekkbare spisebord - Milano bord

Designegenskaper

Uttrekkbare spisebord - Milano bord
 • Forskjellige størrelser
  Milano-designen er tilgjengelig i forskjellige størrelser, beinutførelser, bordplater og med eller uten forlengelse. Hvis du er i tvil om hvilken konfigurasjon som er best for hjemmet ditt, står våre talentfulle interiørdesignere klare med råd.
 • Plass til alles ben
  Sentersokkelen gir bedre plass til stoler rundt bordet og sikrer at alle har god beinplass.
 • Sømløst utseende
  Bordet er tilgjengelig med eller uten innleggsplater. Hvis du foretrekker uten, ser den enkle bordplaten helt sømløs ut, og gir designen et vakkert og fullstendig utseende.
 • Skjulte innleggsplater
  Forlengelsesmekanismen er formet som en sommerfugl med innlegget skjult i bordet. Dette betyr det at du unngår å ha ekstra bordplater oppbevart på andre steder i hjemmet ditt.
 • Ulike farger
  Bordet har flere farge- og materialalternativer til både bordplaten og beina. Dette lar deg koordinere uttrykket med resten av innredningen i spisestuen.
Møt designeren

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831