Materialoversikt

Riktig materiale er mer enn bare en forutsetning for et kvalitetsdesign. Det er sjansen din til å skape et design med personlighet og stil.

Nedenfor viser vi deg vår store samling av stoffer og skinn, og vi ser nærmere på de ulike teksturene, kvalitetene og fargene. Husk at våre interiørdesignere alltid er klare for å ta en prat om hva som er det perfekte materialet for deg.

Bestill gratis stylingråd

Leeds

LEEDS tekstilet er ditt valg for et moderne design. Dets tidløse utseende og høy kvalitet sikrer at møblene dine vil beholde sin fasjonabel form, uansett hvilke endringer i ditt interiør fremtiden ellers kan medføre.

Les mer
Krem Leeds tekstil 3020
Støvrosa Leeds tekstil 3024
Lyse grått Leeds tekstil 3021
Mørkegrått Leeds tekstil 3023

Nani

NANI-stoffet har en veldig fin, behagelig struktur og tekstur, noe som gjør det perfekt for en tidløs og moderne stil. Det har den høye yteevnen til syntetiske fibre.

Les mer
Sandfarget Nani tekstil 2110
Mørkegrå Nani tekstil 2111

Bresso

BRESSO handler om komfort. Mikrofibervev i strikket kvalitet sikrer at møblene dine er myke og innbydende, både når det gjelder utseende og berøring. En perfekt følelse av komfort og holdbarhet.

Les mer
Beige Bresso tekstil 3150
Sand Bresso tekstil 3151
Grått Bresso tekstil 3152
Grønn Bresso tekstil 3153

Bristol

BRISTOL er det perfekte valget for en polstring som er lett å vedlikeholde og har vakkert utseende. Stoffet har en taktil ren vev som skaper en subtil tekstur og et tidløst uttrykk.

Les mer
Beige Bristol tekstil 3063
Lysegrå Bristol tekstil 3060
Sennepsfarget Bristol tekstil 3066
Mørkegrønt Bristol tektils 3068
Blått Bristol tekstil 3065

Mojave

MOJAVE-stoffet har en spesiell struktur som tilfører en myk og innbydende look til møblene. Det er perfekt for en mer formell stil, og passer godt å kombinere med nøytrale farger og materialer i tre. Ideelt for å skape en moderne, men likevel klassisk atmosfære.

Les mer
Beige Mojave tekstil 0300
Lysegrå Mojave tekstil 0301

Skagen

Gi møblene dine et eksklusivt preg med SKAGEN-stoffets stripete fløyelseffekt. Stoffet er mykt og slitesterkt, og vil fremheve møblenes komfort og design.

SKAGEN-stoffet er oppkalt etter Danmarks nordligste punkt. Skagen er kjent for sitt fantastiske lys, unike natur og hvite strender med vakre linjer. Linjene i SKAGEN-stoffet gir et vakkert og karakteristisk uttrykk som er både elegant og moderne. Stoffet føles utrolig mykt og fås i en svært holdbar kvalitet. Stoffet har fått en flekk- og vannavstøtende behandling og er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO TEX®, som er en garanti for at det ikke er brukt farlige kjemikalier i produksjonen.

Les mer
Beige Skagen tekstil 3160
Sand Skagen tekstil 3161
Dark blue Skagen fabric 3163
Ståll Skagen tekstil 3164
Grønt Skagen-stoff 3165

Velvet

Myk, slitesterkt og behagelig for øyet, gir VELVET et innbydende utseende på møblene. Stoffet gir glød og føleles sofistikert, og er ditt valg for en moderne, men likevel stilig atmosfære.

Les mer
Sandfarget Velvet tekstil 3033
Grått Velvet tekstil 3030
Olive green Velvet Fabric 3134
Støvrødt Velvet tekstil 3133
Støvgrønt Velvet tekstil 3032
Støvbrunt Velvet tekstil 3132
Blått Velvet tekstil 3031

Tuscany

TUSCANY er et vevd jacquard i chenille-stoff med en lun, taktil finish. Den rike, lagdelte teksturen er tilgjengelig i flere ulike nyanser for å komplettere rommet og stilen din, og gir møbeldesignen en unik fargeblanding.

Read more
Hvitt Tuscany-stoff 3200
Beige Tuscany-stoff 3201
Brunt Tuscany-stoff 3202
Grått Tuscany-stoff 3203
Grønt Tuscany-stoff 3204
Sennepsfarget Tuscany-stoff 3205
Blått Tuscany-stoff 3206

Frisco

FRISCO-stoffet er et vevd polyester-stoff. Det er ideelt til hyppig bruk i hjemmet, og er perfekt for tettsittende/ikke-flyttbare trekk. Det anbefales for den praktiske husstand.

Les mer
Lysegrå Frisco tekstil med aquaclean 2063
Steingrå Frisco tekstil med aquaclean 2067
Lyseblått Frisco tekstil med aquaclean 2056
Mørkeblått Frisco tekstil med aquaclean 2065
Mørkegrønt Frisco tekstil med Aquaclean 2058
Kamelfarget Frisco tekstil med aquaclean 2057
Beige Frisco tekstil med aquaclean 2070

Lazio

Trekket på LAZIO ligner på boucle, som kjennetegnes av et tungt preg med ujevn struktur. Stoffet bretter ut nye historier etter hvert som du bruker det. Kom tett på og undersøk den intrikate strukturen og den blandede fargepaletten. Ta et skritt unna og la deg trollbindes av samspillet med lys og skygge. Dette er et stoff som ber om berøring og gir en deilig mykhet, samtidig som draperingen gir skjønnhet til enhver form. Bomullsblandingen er designet av den ærverdige italienske tekstilprodusenten Mario Sirtori.

Les mer
Hvit Lazio tekstil 3090
Beige Lazio tekstil 3091
Lysegrønt Lazio tekstil 3092
Mørkegrønt Lazio tektils 3094
Brunt Lazio-stoff 3096
Grått Lazio-stoff 3097

Tomelilla

TOMELILLA skaper en lekker glans med en lys og mørk melert effekt. God holdbarhet kombinert med deilig myk følelse, sikrer at møblene dine holder seg godt i mange år. TOMELILLA er designet av det italienske stoffhuset, Mario Sirtori.

Les mer
Sennepsgult Tomelilla tekstil 3143
Grått Tomelilla tekstil 3142
Blått Tomelilla tekstil 3144
Beige Tomelilla stoff 3145

Napoli

NAPOLI er et kordfløyel-stoff utviklet eksklusivt for BoConcept. Det er et vevd materiale komponert av vridde fibre som, når de veves, ligger parallelt for å kunne forme et distinkt mønster som en “snor”. Stoffet ser ut som om det er laget av flere snorer som ligger parallelt og som så er sydd sammen. NAPOLI har en myk og behagelig komfort med en vintage-look preget av svært moderne tiltrekningskraft.

Les mer
Sølvgrå Napoli tekstil 2250
Gyldent beige Napoli tekstil 2252
Turkis Napoli tekstil 2253
Mørkeblått Napoli tekstil 2257
Varm brungrått Napoli tekstil 2251
Steingrå Napoli tekstil 2255
Sandfarget Napoli-stoff 2267
Støvgrønt Napoli-stoff 2268

Wellington

Wellington er et møbelstoff i vevd filt som gir en moderne vri på den klassiske teksturen. Den er laget av 100 % kamgarn fra New Zealand av ypperste kvalitet. Den er eksepsjonelt slitesterk med en Martindale på 100 000, og er tilgjengelig i et moderne fargevalg med en ultramyk, satengaktig følelse. Stoffet er også sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som betyr at det er laget uten bruk av farlige kjemikalier og er EU Ecolabel-sertifisert.

Les mer
Lysegrått melert Wellington tekstil 3170
Beige Wellington tekstil 3171
Lysegrått Wellington tekstil 3172
Stein Wellington tekstil 3173
Gul melert Wellington tekstil 3174
Sennepsgult melert Wellington tekstil 3175
Oransje brunt Wellington tekstil 3176

Salto

SALTO er et korrigert skinn laget av Søramerikansk kuskinn. Kuskinn har en fin fylde og følelse som sikrer et mykt skinn. SALTO-skinn har blitt nedslipt (hvorpå det opprettholder 25 % av sin naturlige struktur), korrigert og pigmentert med ny struktur. Looken er rustikk og den byr på et eksklusivt og innbydende utseende med en utsøkt sittekomfort, noe som gjør den velegnet for store, myke overflater. Ideelt for deg som ønsker et ensartet utseende og enkelt vedlikehold. Perfekt for familier med barn eller kjæledyr.

Les mer
Snøhvit Salto hud 0966
Lysegrå Salto hud 0967
Steinfarget Salto hud 0968
Karamellfarget Salto hud 0969
Sort Salto hud 0960

Estoril

ESTORIL er en semi-anilin hud laget av europeisk eller brasiliansk kuskinn. ESTORIL har gjennomgått en liten korrigering i strukturen, slik at 90 % av den naturlige strukturen forblir intakt. Overflaten har bare fått et tynt lag med farge, ikke nok til å dekke porene, noe som betyr at fukt og varme trekker inn i skinnet. ESTORIL krever mer vedlikehold enn en korrigert hud siden den er mer følsom for væsker, skitt osv. ESTORIL er høykvalitetsskinn med en myk og komfortabel sittekomfort. Med tiden vil ESTORIL utvikle en vakker patina. Perfekt hvis du setter pris på skjønnheten og karakteristikken ved naturlig skinn, men samtidig foretrekker mindre vedlikehold enn det anilin-hud krever.

Les mer
Vanilje hvit Estoril hud 0956
Beige Estoril hud 0958
Lys taupe Estoril hud 5022
Steinfarget Estoril hud 0953
Gråbrun Estoril hud 0959
Karamellfarget Estoril hud 0957
Mokkafarget Estoril hud 0954
Tobakksfarget Estoril hud 0951
Sort Estoril hud 0950

York

York er et smørmykt anilinskinn laget av europeisk kuhud. Skinnet får et tynt beskyttende lag, noe som gjør det mindre utsatt for flekker. York kjennetegnes også av skinnets naturlige merker, og evnen til å bli patinert. Det er valget for familier som ønsker luksusfølelsen og utseendet av anilinskinn, med mindre vedlikehold. York har fått en tynn beskyttelse for å gjøre skinnet mer flekkresistent. Imidlertid er anilinhud alltid svært utsatt. Den tynne beskyttelsen gjør York egnet for familier som ønsker førsteklasses anilinskinn – men som trenger myk rengjøring.

Les mer
Konjakk York hud 5120
Lysebrun York hud 5122
Oliven grøn York hud 5121

Sienna

Sienna er et skinn som må føles for å oppleves. Det er laget av europeisk kuhud og gir den aller beste anilinkvaliteten. Dette kvalitetskinnet er trommefarget og vokset. Teksturen er helt enkelt eksepsjonell, med naturlige merker og rugler – klart for en rik patinert stil. Sienna er rent anilinskinn som har blitt trommefarget og vokset for å oppnå et enestående utseende og følelse. Skinnet er like mykt som i de dyreste og mest eksklusive skinnhanskene. Sienna er det beste av det beste, og vil over tid utvikle vakker patina.

Les mer
Steinfarget Sienna hud 5113
Sort Sienna hud 5112

Få gratis tips fra en interiørarkitekt

Restyling kan være utfordrende, og det er mange små og store avgjørelser som må tas. Få gratis tips og sørg for at visjonen din blir virkelighet på den aller vakreste måten.

Se mer

FÅ BOCONCEPT NYHETSBREVET

Få de siste BoConcept nyhetene, interiørtrender, spesialtilbud og invitasjoner til eksklusive design events rett i innboksen din.

MELD DEG PÅ
MATERIALS

SÅ MANGE VALG

Følg magefølelsen og velg blant mer enn 120 forskjellige materialer og skinnstoff. Utforsk ulike strukturer, vevinger, utførelser, kvaliteter og farger for å finne det stoffet som passer til dine spesifikke behov og smaker. Og husk at du kan bestille gratis materialprøver som du kan se på hjemme i ro og mak.

DET PERFEKTE TREKKET

Det er ingenting som er mer avgjørende for sofaen eller stolen enn hvilket stoff eller skinn du velger. Sannsynligvis er det fargen du velger først. Kanskje du vil ha en sterk farge. Eller en varm farge som harmonerer med resten av interiøret? Kanskje du trenger noe mer praktisk, med et mørkt stoff eller skinn. Deretter kan du tenke på stil og materialer. En elegant design med delikate detaljer fremheves med fine vevde stoffer eller skinn. Eller en myk design vil dra nytte av tykke, teksturerte stoffer. La våre interiørdesignere hjelpe deg med å velge riktig trekk til møbelstoffet ditt.

FINN DITT TREKK

Hos BoConcept har du alltid de beste møbelmaterialene å velge mellom når du skal velge trekk til sofaen eller stolen. Vi utfører grundige tester på alle våre materialer og skinn ved kvalifiserte og sertifiserte laboratorier, og velger de ut i fra utseende, følelse, funksjon og styrke. Hvert materiale har ulike fordeler og egenskaper; det er din smak og livsstil som bør avgjøre hvilket materiale som er perfekt for din nye sofa eller stol.

Vårt utvalg av skinn inkluderer ulike typer skinn, som korrigert, semi-anilin, og det fineste av alle, anilinskinn. Vi har også lettstelte materialer som er mer slitesterke og enklere å rengjøre.

I vårt stoffutvalg finner du blant annet bomull, fløyel, ull, viskose og mange andre flotte møbelstoffer i forskjellige farger. Vårt ønske et at du skal kunne nyte møblene i mange år fremover. Derfor anbefaler vi at du bruker BoConcept pleieprodukter til møblene dine.

BESTILL GRATIS VAREPRØVER

Vi sender deg gjerne stoffprøver. Bestill de du ønsker å se nærmere på i dag og se hvordan våre materialer passer inn i din egen stue.