Marseille

Marseille puff

Nytt produkt
Marseille

Marseille puff

Marseille sofaen inviterer deg til å sette deg og synke ned i de store myke setene og drømme deg bort. Armlenens delikate kurver velkomner deg på en måte som gjør at det vanskelig å ikke sette seg ned og nyte livet.
Møbeltrekk
Bein – stil

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
10 590,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 41 cm
  Bredde: 70 cm
  Dybde: 70 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 79% bomull 21% polyester
  Ben/base: aluminium
  Ramme: heltre, sponplater, kryssfiner
  Sete: 40 kg/m3 HR skum/32kg/m3 HR skum, 200 g vatt
  Suspensjon: zig zag fjærer
  Stoff foring: Ikke-vevd tekstil (90g/m2)

  Overflate/finish

  Ben/base: polert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  438001002256131
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • En delikat kurve
  Armlenens delikate kurver velkomner deg på en måte som gjør at det vanskelig å ikke sette seg ned og nyte sofaens myke følelse og glatte detaljer.
 • Dyp sittekomfort
  Marseille sofaen inviterer deg til å lene deg tilbake og synke ned i de store myke setene og drømme deg bort.
 • Visuell komfort
  Marseille sofaen blander vakre kurver med delikat rynkete møbeltrekk, for en myk følelse og ekte visuell komfort.
 • Elegant avslapning
  Sofaens oppreiste holdning og designets skarpe linjer sikrer at setenes dype komfort kompletteres av et presist, luftig uttrykk. Marseille er avslapning og komfort gjort vakkert og elegant.
 • Beindesign
  Beina er designet spesielt for Marseille sofaen, og de følger mykt sofaens kanter – og gir sofaen et lett uttrykk. Velg blant ulike materialer for den perfekte kombinasjonen med det møbeltrekket du velger.

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

1A3CE99D-B3AD-492A-AA9D-661FF9600DA3

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E