-20% på hele kolleksjonen
Lugano

Lugano nattbord

Lugano

Lugano nattbord

Med et slankt, elegant og eksklusivt utseende, vil Lugano løse alle dine oppbevaringsbehov. Oppbevar bøker, ladere og krimskrams til soverommet i dette kjekke lille nattbordet, som tilføre soveromsdekoren den siste hånden på verket.
Materiale
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
7 379,00
Som vist 5 903,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 42 cm
  Bredde: 58 cm
  Dybde: 33½ cm
  Maks vektbelastning: 15 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med soft-close skuffer
  • Utskjæringer på baksiden for kabler

  Materialer

  Base skap: valnøtt finer/sponplate
  Front: folie/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: strukturert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3800NO000059A00
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

Nattbord - Lugano nattbord
 • Veggmontert?
  Montér den på veggen for å skape et lett uttrykk som perfekt passer høyden på sengen.
 • Skrå kanter
  Skrå kanter kompletterer designen. Denne fine detaljen sikrer harmoni og bringer en eleganse og eksklusivitet til uttrykket.
 • Beinalternativer
  Lugano kan fås med ulike typer bein. Disse forskjellige beinalternativene gjør det mulig å understreke en stil og matche materialer.
 • Myk lukkemekanisme
  Lukk dørene og/eller skuffene med letthet. Med en innebygd myk lukkemekanisme, spares møblene og de holder seg vakre over tid.
Møt designeren

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831