-20% på hele kolleksjonen
Lausanne

Lausanne stol

Lausanne

Lausanne stol

Klasse hele veien. Det er én måte å beskrive den klassiske Lausanne spisestolen på. Med høy rygg for god støtte, en skrånet setekant for mer komfort og en formell men moderne look, forsikrer denne spisestolen deg om at du vil se fantastisk ut mens du sitter ytterst komfortabelt under ditt neste middagsselskap. Den tynne stålbasen understreker det moderne designet og gir en nesten flytende look.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
8 489,00
Som vist 6 791,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 90½/47 cm
  Bredde: 49 cm
  Dybde: 57 cm
  Sittehøyde: 47 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: Semi aniline hud 90% naturlig grain, tykkelse 1,4 mm (gjennomsnitt)
  Leg/base: stål

  Overflate/finish

  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4020021D0535022
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Spisestoler - Lausanne stol
Spisestoler - Lausanne stol
Spisestoler - Lausanne stol

Designegenskaper

Spisestoler - Lausanne stol
 • Komfortabel
  Den høye ryggstøtten gir god støtte og gjør stolen komfortabel å sitte i for lange perioder.
 • Klassisk design
  Lausanne er en klassisk stol med moderne detaljer og ergonomiske kvaliteter. Den klassiske designen passer det fleste interiører og gir formalitet til middagsopplevelsen.
 • Tilpass den
  Med to forskjellige rammealternativer – et i tre og et med håndtak i stål – og mer enn 100 forskjellige stoffer og skinn, kan du tilpasse og matche så stolen passer spisestuen.
Møt designeren

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831