Imola fotskammel

Tilpass
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Designer Henrik Pedersen

Fra 11 790,00
Som vist 16 890,00
Anbefalt utsalgspris
Legg i handlekurven
Forventet leveringstid: 6-10 uker
Levering og retur

Møt Imola

Fra de iøynefallende detaljene til de elegante bevegelsene i kurvene – Imola puff er en perfekt kombinasjon til den ikoniske Imola lenestolen. Med brede proporsjoner og et diskret “søkk” i midten er denne moderne puffen en fryd for føttene. Puffens base, bestående av fem bein i børstet stål, står i kontrast til de organiske linjene i designet, og gir en mer dynamisk look.

null
null

Dimensjoner og vekt

  • Høyde: 41 cm
  • Bredde: 66 cm
  • Dybde: 56 cm
  • Vekt: 10 kg
  • Maks vektbelastning: 125 kg

Salto

SALTO er et korrigert skinn laget av Søramerikansk kuskinn. Kuskinn har en fin fylde og følelse som sikrer et mykt skinn. SALTO-skinn har blitt nedslipt (hvorpå det opprettholder 25 % av sin naturlige struktur), korrigert og pigmentert med ny struktur. Looken er rustikk og den byr på et eksklusivt og innbydende utseende med en utsøkt sittekomfort, noe som gjør den velegnet for store, myke overflater. Ideelt for deg som ønsker et ensartet utseende og enkelt vedlikehold. Perfekt for familier med barn eller kjæledyr.

Nøkkelfunksjoner

  • Med sving funksjon

Materialer

  • Sammensetning: Korrigert hud, 25% naturlig narv, 1,2 mm tykk (gjennomsnitt)
  • Ben/base: stål
  • Suspensjon: Hardt skum

Overflate/finish

  • Ben/base: lakkert

Montering

Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

Monteringsveiledning

Varenummer

C9400L0040966

Designer

Henrik Pedersen

Håndverk

Kjernen i Imola er laget av formpresset hardt skum, slik at vi kan lage unike former. Det harde skummet er deretter supplert med en annen form av mykt skum for å gjøre stolen like komfortabel som den er vakker. Stolen er deretter trukket i det stoffet eller skinnet du foretrekker. Dette er en svært

Kompletterer opplevelsen

Den matchende fotskammelen fullfører stilen og den lille skråningen sikrer optimal avslapping. Fotskammelen kan også fungere som en ekstra sitteplass.

Basisalternativer

Stolen har to sokkelalternativer: kabelbein og en dreibar stjernesokkel. Velg den dreibare sokkelen for å snu stolen rundt sømløst eller velg kabelbein for en vakker helhetlig av designen.

Organisk former

Stramme organiske former kombinert med formet skum gir et unikt og fremragende uttrykk. Den høye ryggen gir stolen et voluminøst utseende som understreker det unike med designet samtidig som den gir god hodestøtte.

Inspirert av en tennisball

Det var en tennisball som inspirerte Henrik Pedersen. Når du ser på siden av setet ser du klart de samme formene og linjene som på en tennisball, mens sømmene fullfører utseendet. Selv fotskammelen opprettholder samme designuttrykk.

AR

Se hvordan {product-name} vil se ut hjemme hos deg

Se våre mest populære møbler med AR. Produktet vil vises i en forhåndsvalgt farge.
Se denne siden på nettbrettet eller mobilen, og bruk AR for å se hvordan produktet vil se ut i hjemmet ditt. Skann QR-koden med mobil eller nettbrett. Produktet vil vises i en forhåndsvalgt farge.