Imola stol med svingløsning

Møbeltrekk: Sort Estoril hud 0950

Bein: Børstet stål

Designer Henrik Pedersen

Fra 31 386,00
Som vist 56 283,00
Anbefalt utsalgspris
Legg i handlekurven
Forventet leveringstid: 5-8 uker
Levering og retur

Møt Imola

Ta en nærmere titt. Imola lenestol er et ekte designikon, fra de iøynefallende detaljene til de grasiøse formene. Den er romslig nok for deg å krype opp i, likefullt passe elegant – Imola lenestol er en umiddelbar klassiker som er klar for å skape det rette uttrykket i ditt hjem. Stolen er utstyrt med en dreibar sokkel som får den til å dreie helt sømløst – du vil nok ønske å prøvekjøre den noen runder.

null
null

Dimensjoner og vekt

 • Høyde: 110 cm
 • Bredde: 95 cm
 • Dybde: 99 cm
 • Sittehøyde: 38 cm
 • Armlene – høyde: 56 cm
 • Vekt: 34 kg
 • Maks vektbelastning: 125 kg

Estoril

ESTORIL er en semi-anilin hud laget av europeisk eller brasiliansk kuskinn. ESTORIL har gjennomgått en liten korrigering i strukturen, slik at 90 % av den naturlige strukturen forblir intakt. Overflaten har bare fått et tynt lag med farge, ikke nok til å dekke porene, noe som betyr at fukt og varme trekker inn i skinnet. ESTORIL krever mer vedlikehold enn en korrigert hud siden den er mer følsom for væsker, skitt osv. ESTORIL er høykvalitetsskinn med en myk og komfortabel sittekomfort. Med tiden vil ESTORIL utvikle en vakker patina. Perfekt hvis du setter pris på skjønnheten og karakteristikken ved naturlig skinn, men samtidig foretrekker mindre vedlikehold enn det anilin-hud krever.

Materialer

 • Sammensetning: Semi aniline hud 90% naturlig grain, tykkelse 1,4 mm (gjennomsnitt)
 • Ben/base: stål
 • Rygg: 54 kg/m3 high støpt og formet skum
 • Ramme: 70 kg/m3 formet kaldskum med metallramme inni, bjørketre
 • Sete: 54 kg/m3 støpt og formet kaldskum
 • Suspensjon: Hardt skum

Overflate/finish

 • Ben/base: lakkert

Montering

Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

Monteringsveiledning

Varenummer

C9400L0020950

Designer

Henrik Pedersen

Håndverk

Kjernen i Imola er laget av formpresset hardt skum, slik at vi kan lage unike former. Det harde skummet er deretter supplert med en annen form av mykt skum for å gjøre stolen like komfortabel som den er vakker. Stolen er deretter trukket i det stoffet eller skinnet du foretrekker. Dette er en svært

Kompletterer opplevelsen

Den matchende fotskammelen fullfører stilen og den lille skråningen sikrer optimal avslapping. Fotskammelen kan også fungere som en ekstra sitteplass.

Basisalternativer

Stolen har to sokkelalternativer: kabelbein og en dreibar stjernesokkel. Velg den dreibare sokkelen for å snu stolen rundt sømløst eller velg kabelbein for en vakker helhetlig av designen.

Organisk former

Stramme organiske former kombinert med formet skum gir et unikt og fremragende uttrykk. Den høye ryggen gir stolen et voluminøst utseende som understreker det unike med designet samtidig som den gir god hodestøtte.

Inspirert av en tennisball

Det var en tennisball som inspirerte Henrik Pedersen. Når du ser på siden av setet ser du klart de samme formene og linjene som på en tennisball, mens sømmene fullfører utseendet. Selv fotskammelen opprettholder samme designuttrykk.

AR

Se hvordan {product-name} vil se ut hjemme hos deg

Se våre mest populære møbler med AR. Produktet vil vises i en forhåndsvalgt farge.
Se denne siden på nettbrettet eller mobilen, og bruk AR for å se hvordan produktet vil se ut i hjemmet ditt. Skann QR-koden med mobil eller nettbrett. Produktet vil vises i en forhåndsvalgt farge.

  Et tips fra vår interiørdesigner

  “Når du prøver ut designen, må du huske hva som er formålet med den. Sitt, len deg tilbake og prøv den på alle måtene du vil bruke den på i hjemmet ditt.”