Imola

Imola stol

Imola

Imola stol

Ta en nærmere titt. Imola lenestol er et ekte designikon, fra de iøynefallende detaljene til de grasiøse formene. Den er romslig nok for deg å krype opp i, likefullt passe elegant – Imola lenestol er en umiddelbar klassiker som er klar for å skape det rette uttrykket i ditt hjem. Den ekstremt slanke basen i børstet stål sikrer at de fremragende kurvene virkelig fremheves.
Add to cart options
Fra 24 490,00
Som vist 32 690,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 110/54 cm
  Bredde: 95 cm
  Dybde: 99 cm
  Sittehøyde: 38 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Ben/base: stål
  Rygg: 54 kg/m3 high støpt og formet skum
  Ramme: 70 kg/m3 formet kaldskum med metallramme inni, bjørketre
  Sete: 54 kg/m3 støpt og formet kaldskum
  Suspensjon: Hardt skum

  Overflate/finish

  Ben/base: nikkelbørstet

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  406085103036094
 • Levering og retur

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Lenestoler - Imola stol
Lenestoler - Imola stol
Lenestoler - Imola stol
Lenestoler - Imola stol
Lenestoler - Imola stol

Designegenskaper

Lenestoler - Imola stol
 • Håndverk
  Kjernen i Imola er laget av formpresset hardt skum, slik at vi kan lage unike former. Det harde skummet er deretter supplert med en annen form av mykt skum for å gjøre stolen like komfortabel som den er vakker. Stolen er deretter trukket i det stoffet eller skinnet du foretrekker. Dette er en svært
 • Kompletterer opplevelsen
  Den matchende fotskammelen fullfører stilen og den lille skråningen sikrer optimal avslapping. Fotskammelen kan også fungere som en ekstra sitteplass.
 • Basisalternativer
  Stolen har to sokkelalternativer: kabelbein og en dreibar stjernesokkel. Velg den dreibare sokkelen for å snu stolen rundt sømløst eller velg kabelbein for en vakker helhetlig av designen.
 • Organisk former
  Stramme organiske former kombinert med formet skum gir et unikt og fremragende uttrykk. Den høye ryggen gir stolen et voluminøst utseende som understreker det unike med designet samtidig som den gir god hodestøtte.
 • Inspirert av en tennisball
  Det var en tennisball som inspirerte Henrik Pedersen. Når du ser på siden av setet ser du klart de samme formene og linjene som på en tennisball, mens sømmene fullfører utseendet. Selv fotskammelen opprettholder samme designuttrykk.
Møt designeren

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831