Como

Como reol

Como

Como reol

Få dine verdifulle eiendeler frem i lyset. Dine favorittbøker? Minner fra reiser du har hatt? Designerlampen din eller den “å-så-stilige” lampen du fant? Alt dette vil ta seg fantastisk godt ut i Como. Vis frem skattene dine med dette moderne reolsystemet. Organisering vil aldri føles som en kjedelig plikt igjen.
Stoffprøver produkt

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
38 990,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 205 cm
  Bredde: 307½ cm
  Dybde: 22 cm
  Maks vektbelastning: 40 kg

  Materialer

  Base skap: melamine/sponplate

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3400115C0030115
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Kombiner Como
  Como-enhetene kan kombineres for å skape store iøynefallende veggløsninger. Besøk oss i butikken, og la vårt dyktige personale hjelpe deg å lage den perfekte løsningen.
 • Velg fargen din
  Como er tilgjengelig i forskjellige farger, slik at du kan koordinere uttrykket med det eksisterende interiøret ditt.
 • Forskjellige størrelser
  Como kommer i forskjellige størrelser. Dette gjør det enkelt å finne en løsning som passer ditt personlige behov. Vis frem små tilbehør, bilderammer eller velg en enhet med større mål for større elementer.
 • Kabelinngang
  Como er laget med kabelinngang, noe som gjør det til et perfekt sted å sette elektronikk og lamper.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

9E1EA269-7386-426C-B395-1DDAC2291432

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E