INSPIRERT AV 60-TALLET

Nærbilde av Osaka sofa i grå Tomelilla.

SKRÅ ARMLENER

Osaka-sofaen har skrå armlener for å skape et moderne, særpreget utseende som åpner opp ethvert rom – uansett hvor stort eller lite.

Nærbilde av Osaka-sofaen i grått Tomelilla, Cord-puten i beige og Tide-teppet i grått/hvitt.

TUFTEDE SETER

De tuftede seteputene er designet for å passe perfekt sammen for å sikre et ensartet utseende, samtidig som de gir en visuell mykhet.

Nærbilde av Osaka sofa i grå Tomelilla.

HØYE BEN

Osaka sofa finnes med ulike benalternativer i ulike høyder. De høye bena understreker sofaens lette og elegante uttrykk.

SKAP DIN EGEN DESIGN

Osaka sofa er en modulsofa som kan skreddersys etter dine behov. Tilgjengelig som 2-seters sofa, 3-seters sofa, 3-seters sofa eller hjørnesofa, med matchende stol og fotskammel. Innred møblene alene eller sammen etter eget ønske, og skap din perfekte design.

SE STILEN

Forny stuen med Osaka sofa. Bruk farge og tekstur for å gjenspeile personligheten din, og gjør det til midtpunktet i hjemmet ditt. Velg en tøff farge for å gjøre inntrykk, eller en mer nøytral farge for å la designen snakke for seg selv.

VELG MELLOM MER ENN 120 TREKK

Osaka sofa kan skreddersys med mer enn 120 forskjellige stoffer og materialer for å passe perfekt inn i din egen designstil.

MER DEG. MER EKSTRAORDINÆR.

Designen vår gir liv til stilen og personligheten din. Så forsterk dette ved å endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjoner for nesten alt i kolleksjonen vår. Jo mer personlig du gjør det, jo mer ekstraordinært blir det. Så føl deg fri. Endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjon etter stilen din.