DANSK DESIGN PÅ SITT VAKRESTE

NATURLIG FORM

Kingston spisebord har en minimalistisk, men naturlig og oval form som tilfører visuell mykhet til spisestuen. Det har glatte, avrundede kanter og et lett, elegant design som passer i alle rom.

Kingston table

METALLBEN

Kingston spisebord støttes opp av en lett, elegant ramme og lett skrånende metallben som utfyller formen til bordplaten og gir ekstra god stabilitet.

Kingston table

SKJULT INNLEGGSPLATE

Dette ovale, uttrekkbare spisebordet finnes i to størrelser og er komplett med en skjult innleggsplate, slik at du kan forlenge bordet med 70 cm og få plass til fire gjester til.

SKAP DITT EGET DESIGN

Kingston spisebord er et uttrekkbart spisebord som kan tilpasses dine behov. Finnes i forskjellige størrelser, farger og materialer, og er et perfekt og moderne spisebord til spisestuen og interiørstilen.
 

SE STILEN

Kingston spisebord er tidløs dansk design som hever stilen i spisestuen. Enten du vil ha et hvitt spisebord eller et spisebord i eik, er dette uttrekkbare bordet perfekt til både store, åpne stuer og atskilte spisestuer. Kombiner det med Princeton spisestol for et gjennomført uttrykk, eller skap din egen stil med spisestolene du allerede har.

FÅ PLASS TIL ALLE

Kingston spisebord har en forlengelsesløsning som minner om en av våre tidligste design. Få plass til alle og ha opptil ti gjester med den skjulte innleggsplaten, som kan forlenge bordet med én hånd og minimal innsats. Tilpass bordet elegant for gjester, uten å måtte oppbevare ekstra bordplater i hjemmet.

GJØR OPPLEVELSEN KOMPLETT

Hvis du vil ha et perfekt og uttrekkbart spisebord, bør du velge Kingston spisebord og Princeton spisestol. Møblene er designet av Morten Georgsen og står perfekt til hverandre med sine naturlige kurver og myke, visuelle elementer i en gjennomført og moderne stil.