KOMFORT MØTER STIL

Nærbilde av Hampton hjørnesofa i sennepsfarget Bristol-stoff.

INNEBYGD OPPBEVARING

Hampton sofa er designet med integrert oppbevaring i armlenene, slik at du kan ha det du trenger i stuen innen rekkevidde og spare plass med stil.

Nærbilde av Hampton hjørnesofa i steingrå Napoli med Cord-pute i latte.

DYPE SETER

De dype setemodulene inviterer deg til å legge deg ned og bli værende. De er så dype at de gir akkurat nok plass til å sove – ingen behov for ekstra gjesteseng!

Nærbilde av Hampton hjørnesofa i sølvgrått Napoli-stoff.

JUSTERBARE RYGGSTØTTER

Hampton sofa er komplett med justerbare ryggstøtter for et dynamisk utseende som sikrer at du enkelt kan skape din ideelle komfortsone.

SKAP DIN EGEN DESIGN

Hampton sofa er en modulsofa som kan skreddersys etter dine behov. Finnes som 2-seters sofa, 2,5-seters sofa, 3-seters sofa eller hjørnesofa og med matchende fotskammel, og du kan legge til elementer eller omorganisere etter eget ønske for å skape din perfekte design.

SE STILEN

Hampton sofa er et klassisk valg til sittemøbler i stuen. Med overlegen komfort blir den raskt stuens helt som du gjerne vil tilbringe tid i. Velg en beroligende, minimalistisk look med et nøytralt, mykt stoff eller en moderne, monokrom estetikk med sort skinn.

VELG MELLOM MER ENN 120 TREKK

Hampton sofa kan skreddersys med mer enn 120 forskjellige stoffer og materialer for å passe perfekt inn i din egen designstil.

MER DEG. MER EKSTRAORDINÆR.

Designen vår gir liv til stilen og personligheten din. Så forsterk dette ved å endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjoner for nesten alt i kolleksjonen vår. Jo mer personlig du gjør det, jo mer ekstraordinært blir det. Så føl deg fri. Endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjon etter stilen din.