Se det i hjemmet ditt – Utvidet virkelighet

Se møbler som er tilgjengelige i AR

HVORDAN DET FUNGERER

AR-opplevelsen vår bruker kameraets funksjonalitet på mobilen eller nettbrettet til å skanne rommet og plassere en virtuell modell av møblene på skjermen. Når du har plassert møblene, kan du ta et skjermbilde for å beholde en kopi av hvordan møblene så ut i hjemmet ditt.
AR Step 1 How does it work

FINN DINE MØBLER

Se gjennom våre kolleksjoner eller gå til AR-kolleksjonene for å velge et produkt du liker. Hvis du besøker nettstedet på en stasjonær PC, kan du skanne en QR-kode eller sende en lenke for å se AR-opplevelsen på din mobile enhet.

AR Step 2 How does it work

SE ETTER AR-SYMBOLET

Se etter AR-symbolet på den valgte produktsiden. Klikk på dette fra mobilenheten din for å visualisere AR-opplevelsen av møblene våre i rommet og hjemmet ditt.

AR Step 3 How does it work

LAGRE ELLER DEL STILEN

Ta et skjermbilde av AR-produktet hjemme hos deg og del det med partner eller venner.

POPULÆRE PRODUKTER SOM AR-MODELLER

Vi har gjort klar noen av våre populære produkter som AR-modeller, slik at du enkelt kan se hvordan de vil se ut i hjemmet ditt. Klikk på lenkene nedenfor ved hjelp av mobil eller nettbrett.
ENHVER STIL, SÅ LENGE DET ER DIN STIL

VIS HVEM DU ER

Hvis du vil ha råd om farger eller tekstiler, anbefaler vi at du bestiller time hos en av våre interiørdesignere i butikken, på nettet eller hjemme hos deg.

Du kan også bestille gratis stoffprøver hos oss, slik at du kan se de hjemme hos deg

VANLIGE SPØRSMÅL OM UTVIDET VIRKELIGHET

 • HVORDAN KAN JEG TESTE OM EN AR-OPPLEVELSE FUNGERER FRA MIN MOBILENHET?

  En enkel test kan være å prøve ut opplevelsen med Charlotte lenestol. Du kan gå til produktsiden – eller ganske enkelt klikke på denne testlenken som vil ta deg til AR-opplevelsen: AR Charlotte

 • JEG SKANNER GULVET, MEN INGENTING SKJER – HVORFOR?

  Sørg for at du befinner deg i et godt opplyst og åpent område. Prøv å rette kameraet på mobilenheten ned mot gulvet og beveg den i en langsom, sirkulær bevegelse.

 • HVORFOR ER IKKE MØBELET MITT PLASSERT ORDENTLIG I ROMMET?

  Den innebygde AR-teknologien skanner rommet og ser etter flate overflater. Hvis rommet ditt ikke er godt opplyst, eller du har skannet en flat overflate som ikke var selve gulvet, kan dette føre til at produktet ser ut som om det svever eller ikke sitter ordentlig på selve gulvet.

 • HVA ER DEN BESTE MÅTEN Å SE STOFFARGER PÅ?

  Stoffargene kan variere avhengig av enheten din, innstillinger samt belysningen i hjemmet. Hvis du vil vite mer om vår omfattende kolleksjon av tekstiler og skinn og se de ulike teksturene, kvalitetene og fargene, kan du ta en titt på vår materialoversikt – eller du kan bestille gratis stoffprøver..

 • HVORDAN ZOOMER JEG I AR?

  For å se møbelet mer i detalj kan du gå nærmere designen slik du ser den i kameraet. Hvis du klyper inn eller ut på skjermen, endres størrelsen på det AR-møbelet du plasserer i rommet.

 • HVA OM JEG BESØKER NETTSTEDET FRA EN BÆRBAR PC?

  Vår BoConcept AR-opplevelse bruker kamerafunksjonen på din mobil eller nettbrett. Men hvis du besøker nettstedet på PC-en, vil du kunne skanne en QR-kode fra den bærbare PC-skjermen med mobilenheten eller sende en e-postlenke til AR-opplevelsen – begge vil la deg overføre nøyaktig det møbelet du ser på inn i AR-opplevelsen på mobilenheten din.