DESIGNET MED ET FORMÅL

Alicante table

SVEVENDE DESIGN

De glatte buene og den utradisjonelle, svevende spisestuedesignen sikrer at Alicante spisebord gir et skulpturelt uttrykk i alle interiørmiljøer.

Alicante table

V-FORMET UNDERSTELL

Alicante spisebord er designet med et V-formet understell som gir plass til alle rundt bordet og med god plass til bena.

Strinking details on the Alicante

ELEGANT STORT

Alicante uttrekkbart spisebord er tilgjengelig både med og uten forlengelse, og er et solid og stort bord som gir rommet et elegant uttrykk.

SKAP DIN EGEN DESIGN

Alicante spisebord fås i to forskjellige størrelser med fem forskjellige bordplater. Med valgfri, innebygd innleggsplate som sikrer plass til gjester kan du skape en perfekt design og et tidløst uttrykk i spisestuen.

SE STILEN

Alicante spisebord har en svevende design som sikrer et lyst og harmonisk uttrykk som vil lyse opp enhver spisestue. Skap stemning i spisestuen ved å style det uttrekkbare spisebordet med en spisestol i minimalistisk design og kontrastfarge. Velg moderne spisestoler i samme fargetoner som spisebordet for et mer koordinert uttrykk.

FÅ PLASS TIL ALLE

Alicante uttrekkbart spisebord har en uttrekksløsning. Få plass til alle og ha opptil fire gjester med den skjulte innleggsplaten, som kan forlenge bordet med én hånd og minimal innsats. Tilpass bordet elegant for gjester uten å måtte oppbevare ekstra bordplater i hjemmet.

GJØR OPPLEVELSEN KOMPLETT

Vienna spisestol har myke former som gir ethvert rom et innbydende uttrykk og passer perfekt til Alicante spisebord. Velg mellom 120 stoffer og materialer, og style den som du vil i spisestuen, stuen og andre steder.