Chiva

Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass

Chiva

Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass

Dette moderne sofabordet er rendyrket funksjonalitet pakket inn i flott design. Skjul fjernkontroller, magasiner, ladere og ledninger i hjertet av Chiva sofabord, med sin smarte, integrerte oppbevaringsløsning. Eller hev den tynne bordplaten for å oppnå den perfekte høyden for ettermiddagsteen. Forskjellige beindesign gir forskjellige høyder og funksjoner, slik at får det perfekte sofabordet i rommet ditt.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 10 290,00
Som vist 16 790,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 31½/43 cm
  Utvidet høyde: 43 cm
  Lengde: 119½/136½ cm
  Utvidet lengde: 136½ cm
  Bredde: 81/100½ cm
  Utvidet bredde: 100½ cm
  Bordplate – tykkelse: 12 cm
  Høyde til bordplate: 15½ cm
  Maks vektbelastning: 20 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med innebygt oppbevaring
  • Bordplate kan heves for bruk i en høyere posisjon

  Materialer

  Bordplate: keramikk/melamine/sponplater/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: kantslipt/lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700128AD340808
 • Levering og retur

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Sofabord - Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass
Sofabord - Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass
Sofabord - Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass
Sofabord - Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass
Sofabord - Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass

Designegenskaper

Sofabord - Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass
 • Fleksible bordplater
  Bordplaten kan justeres i høyden, som gir ekstra komfort når du bruker laptop, har en kopp kaffe eller nyter et kjapt måltid i sofaen.
 • En organisert stue
  Salongbordet har oppbevaringsplass for blader og fjernkontroller inne i bordet, som gjør det enkelt for deg å ha en ren og ryddig stue.
 • Perfekt passform
  Siden salongbordet er tilgjengelig i to størrelser, kan du velge den størrelsen som passer plassen din. Med to forskjellige beinmodeller, kan du også skape den høyden og stilen som passer deg.
 • Koordinerte farger
  Både bordet og glassplaten er tilgjengelig i forskjellige fargekombinasjoner som lar deg skape det perfekte bordet for hjemmet ditt.
 • Skrå kanter
  Bordet er laget med elegante skrå kanter som gir designet ekstra eksklusivitet. De skrå kantene fungerer også som innbygde håndtak for å enkelt kunne håndtere bordplatene.
Møt designeren

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831