Chelsea

Chelsea sofa

Populært
Chelsea

Chelsea sofa

Chelsea er Karim Rashids feminine design – myk og økologisk, som gir en sensuell komfort til rommet ditt. Det er et iøynefallende møbel som er inspirert av nabolaget Chelsea i New York City – knutepunktet for kunst og hjemmet til den produktive designeren.
Møbeltrekk

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 59 690,00
Som vist 77 290,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 78½ cm
  Bredde: 189 cm
  Dybde: 100 cm
  Sittehøyde: 41 cm
  Seter:

  Materialer

  Sammensetning: 100% bomull
  Suspensjon: Nozag fjærer metall
  Stoff foring: Ikke-vevd tekstil (90g/m2), ikke-vevd tekstil (50g/m2), jacquard tekstil med BC logo

  Designer

  Karim Rashid

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  490000603114
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

Kontorsofaer - Chelsea sofa
 • Håndverk
  Chelsea kombinerer komfort, holdbarhet og estetikk ved å bruke de nyeste produksjonsmetodene og høyteknologisk kaldskum på stålrammene. Dette garanterer utmerket holdbarhet og godkjenning for hard bruk.
 • Et designløft
  Chelsea er plassert på en sokkel, noe som gir den et svevende uttrykk. Dette designelementet beskytter også møbeltrekket når du flytter møbelet over gulvet.
 • Ingen skarpe kanter
  Med Chelsea, har Karim fokusert på å skape en design som alltid er behagelig og aldri er i veien.
 • ORGANISKE FORMER
  Designlinjene følger organiske og minimalistiske kurver, med rene og enkle former. Resultatet er et møbel som er mykt og innbydende, men som fortsatt skiller seg ut og gjør inntrykk.
 • Chelsea-kolleksjonen
  Chelsea-kolleksjonen består av sofa, lenestol og et utvalg av lamper – perfekt sammen eller i kombinasjon med andre designmøbler.
Møt designeren

Møt designeren

Karim Rashid er en av vår generasjons mest kreative og profilerte designere. Hans portefølje teller et stort antall design i ulike kategorier, og omfatter alt fra møbler og tilbehør til butikkdesign og luksusvarer. For Karim er det viktig at hans design beveger folk og får dem til å føle seg veltilpass, samtidig som at han beholder den rene og minimalistiske looken. Hans vakre Ottawa spisesett for BoConcept har vunnet en “Red Dot Award”.

243A4892-D6BE-465D-950A-2973E853FDCF

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831