-20% på hele kolleksjonen
Cenova

Cenova puff

Cenova

Cenova puff

Bedøm gjerne Cenova puffen basert på dens ytre – vi kan forsikre om at den er like komfortabel som den ser ut. Med en lav sokkel og en stor, myk pute kan du se at denne puffen er ment for avslapping. Sett den sammen med Cenova sofaen som “sjeselong”, eller bruk den for seg selv.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
13 790,00
Som vist 11 032,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 41½ cm
  Bredde: 84 cm
  Dybde: 104 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Ben/base: bjørketre
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  BoConcept Design Team

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4190054AA522067
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Puffer - Cenova puff
Puffer - Cenova puff
Puffer - Cenova puff
Puffer - Cenova puff
Puffer - Cenova puff

Designegenskaper

Puffer - Cenova puff
 • Maksimal komfort
  Sitteputene er laget av et spesialstilskåret to-lags skum med innlagte fjærer. Dette sikrer ikke bare et mykt og behagelig utseende, men sikrer også at putene holder formen.
 • Stor dybde
  Den totale dybden på setet er 104 cm, som er bredt nok til å sove på. Dette kan spare deg en ekstraseng når gjestene overnatter.
 • Komfort over det hele
  Armlenene og baksiden av sofaen har ekstra polstring som sikrer myke kanter på innsiden, og gjør sofaen veldig behagelig å lene seg tilbake i.
 • Ryggpute utvalg
  Ryggputene finnes i en høy-rygg versjon med en høyde på 45 cm som tilbyr ytterligere støtte og en formell stil. Ryggputene er også tilgjengelig i en avslappet versjon med tilfeldig plassert puter. Dette gir en mer avslappet og uformell stil.
 • Et lavt, behagelig utseende
  Med bein som bare er 3,5 cm høye, får sofaen et lavt, behagelig utseende som innbyr til avslapning.
Catalogue

Se 2020 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2020 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2020-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

76B7274C-C659-4A3B-A8AE-299D66E86034

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831