Adelaide

Adelaide sofa

Adelaide

Adelaide sofa

Flott fra alle vinkler og med god komfort, er Adelaide et elegant lite mesterverk. Slanke, organiske linjer sørger for et lyst og organisk utseende som inviterer deg til å sitte ned og nyte dansk design på sitt beste. Selv om den er liten i størrelse, er denne 2 seters sofaen stor når det kommer til stil – og den vil passe perfekt inn i en mindre stue.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
26 490,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 86 cm
  Bredde: 163 cm
  Dybde: 84 cm
  Sittehøyde: 43½ cm
  Armlene – høyde: 56½ cm
  Bein – høyde: 20 cm
  Seter: 2

  Materialer

  Sammensetning: 80% ull 20% polyamid

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  490020012330117
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Designet for komfort
  De mykt formede og krummede armlenene gir sofaen et elegant og innbydende utseende, samtidig som de sikrer komfortable og avslappende sitteplasser.
 • Ikoniske linjer
  Den myke designen, de diskrete detaljene og de buede formene gjør at den er vakker fra alle vinkler. Henrik Pedersens organiske design gir sitt uttrykk i et vakkert utformet design som vil fungere som en ikonisk del i stuen din.
 • Beindesign
  Sofaen er designet med høye bein som understreker det myke og elegante uttrykket og sørger for et moderne uttrykk selv i et klassisk interiør.
 • Festet med borrelås
  For å sikre at de alltid ser bra ut og hele tiden er komfortable, er seteputene festet med borrelås for å forhindre at de sklir.
 • Adelaide Living kolleksjon
  Designet er en del av Adelaide Living kolleksjonen, som består av enkle klassiske design som gjør det enkelt å skape en komplett Skandinavisk stil i hjemmet ditt.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

41DEDCDF-515E-466C-839D-E706211CF4C5

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E