-20% på hele kolleksjonen
Adelaide

Adelaide lenestol

Adelaide

Adelaide lenestol

Flott fra alle vinkler og med god komfort, er Adelaide et elegant lite mesterverk. Slanke, organiske linjer sørger for et lyst og organisk utseende som inviterer deg til å sitte ned og nyte dansk design på sitt beste. Stolen er utstyrt med en dreibar sokkel som får den til å dreie helt sømløst; du vil nok ønske å prøvekjøre den noen runder.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
28 190,00
Som vist 22 552,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 88/45 cm
  Bredde: 86 cm
  Dybde: 84 cm
  Sittehøyde: 43½ cm
  Armlene – høyde: 56½ cm

  Nøkkelfunksjoner

  • Med sving funksjon

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Ben/base: aluminium
  Armlen: 70 kg/m3 støpt og formet kaldskum
  Rygg: 70 kg/m3 støpt og formet kaldskum
  Ramme: 70 kg/m3 formet kaldskum med metallramme inni
  Sete: 55 kg/m3 formet kaldskum
  Suspensjon: formet kaldskum
  Stoff foring: Ikke-vevd tekstil (120g/m2), ikke-vevd tekstil (80g/m2), tetron bomull tekstil

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  406014003030075
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

Lenestoler - Adelaide lenestol
 • Ikoniske linjer
  Den myke designen, de diskrete detaljene og de buede formene gjør at den er vakker fra alle vinkler. Henrik Pedersens organiske design gir sitt uttrykk i et vakkert utformet design som vil fungere som en ikonisk del i stuen din.
 • Beindesign
  Lenestolen kommer med høye bein som understreker det myke og elegante uttrykket, eller med dreibar sokkel som lar deg snu stolen i forskjellige retninger uten å reise deg.
 • Kompletterer opplevelsen
  Den matchende fotskammelen fullfører stilen og den lille skråningen sikrer optimal avslapping. Fotskammelen kan også fungere som en ekstra sitteplass.
 • Festet med borrelås
  For å sikre at de alltid ser bra ut og hele tiden er komfortable, er seteputene festet med borrelås for å forhindre at de sklir.
 • Adelaide Living kolleksjon
  Designet er en del av Adelaide Living kolleksjonen, som består av enkle klassiske design som gjør det enkelt å skape en komplett Skandinavisk stil i hjemmet ditt.
Møt designeren

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831