-20% på hele kolleksjonen
Adelaide

Adelaide sofabord

Adelaide

Adelaide sofabord

Vi trenger alle gode venner. Et sofabord er sofaens beste venn, og i sin naturlige skjønnhet og organiske form, er sofabordet Adelaide et naturlig valg for en tidløs følgesvenn. Bruk den integrerte hyllen til oppbevaring eller pynt, og gjør Adelaide til fokuspunktet i din stue.
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
10 390,00
Som vist 8 312,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 39 cm
  Lengde: 135 cm
  Bredde: 64 cm
  Bordplate – tykkelse: 2½ cm
  Høyde til bordplate: 37 cm
  Maks vektbelastning: 30 kg

  Materialer

  Bordplate: eikefiner/MDF (fiberplate med middels tetthet)
  Ben/base: solid eik

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370016400117
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Sofabord - Adelaide sofabord
Sofabord - Adelaide sofabord
Sofabord - Adelaide sofabord

Designegenskaper

Sofabord - Adelaide sofabord
 • Et tidløst design
  Adelaide-salongbordets organiske form gjør at det passer perfekt til forskjellige sofaer og forskjellige oppsett, og sikrer et moderne uttrykk i stuen.
 • Oppbevar blader
  Adelaide-salongbordet har en integrert hylle for bøker og blader, som gir ekstra oppbevaringsplass og dybde til den enkle designen.
 • Ulike finisher
  Bordet er tilgjengelig i eik og espresso eikefinér, med sokkel i heltre. Dette tillater deg å matche interiørfargene og skape akkurat den rette atmosfæren.
 • Adelaide Living kolleksjon
  Designet er en del av Adelaide Living kolleksjonen, som består av enkle klassiske design som gjør det enkelt å skape en komplett Skandinavisk stil i hjemmet ditt.
Møt designeren

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831