Adelaide bord (kan brukes inne og ute)

Adelaide

Adelaide bord (kan brukes inne og ute)

Adelaide
Skap en stilig utendørs atmosfære med det moderne Adelaide hagebordet. Solide eukalyptus-bein og en svært slitesterk bordplate i laminat gjør bordet værbestandig og svært enkelt å vedlikeholde, mens det samtidig tilfører Adelaide en stil man ikke ser ofte med hagemøbler. Med høye bein og en hylle til oppbevaring, er dette utendørs kafébordet en stilig følgesvenn for spising, kaffe med en venn eller for avslapping med en bok.
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 5 479,00
Som vist 5 479,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Diameter: 67½ cm
  Høyde: 75 cm
  Vekt: 13 kg
  Maks vektbelastning: 20 kg
  Seter: 4

  Nøkkelfunksjoner

  • Perfekt for bruk både inne og ute

  Materialer

  Bordplate: kompakt laminat
  Hylle: stål
  Ben/base: heltre eukalyptus

  Overflate/finish

  Hylle: pulver lakkert
  Ben/base: olje behandlet

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  300014500122125
 • Levering og retur

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

Utendørsmøbler til dine spisestue ute - Adelaide bord (kan brukes inne og ute)
 • Høytrykkslaminat
  Bordplaten på bordet utendørs er laget av høytrykkslaminat. Dette gjør platen meget slitesterk, fargefast og motstandsdyktig mot temperatursvingninger og værforandringer.
 • Plastsete i polypropylen
  Stolen har et plastsete i polypropylen som gir god holdbarhet og enkelt vedlikehold.
 • Eukalyptustre
  Beina på spisebordet og stolene er laget av solid eukalyptus. Dette gir ikke bare en vakker glød, men heltre er ekstremt sterkt og holdbart.
 • Ergonomisk design
  Setet har en ergonomisk design som sikrer at du sitter behagelig – også under lange middager.
 • Kontrasterende design
  Kontrasten mellom det solide eukalyptustreet og den tynne bordplaten, og stolenes elegante former sørger for et elegant og stilig uttrykk til utendørsområdet ditt.
Møt designeren

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831