Adelaide

Adelaide bord (kan brukes inne og ute)

Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
3 679,00

På jakt etter noe annet? Besøk en av våre butikker, og vi hjelper deg å finne akkurat det du leter etter.


124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53
Skap en stilig utendørs atmosfære med det moderne Adelaide hagebordet. Solide eukalyptus-bein og en svært slitesterk bordplate i laminat gjør bordet værbestandig og svært enkelt å vedlikeholde, mens det samtidig tilfører Adelaide en stil man ikke ser ofte med hagemøbler. Med lave bein som gir en casual “chic”-look, kan dette utendørs salongbordet by på et perfekt sted for hvile i solen.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Diameter: 67½ cm
  Høyde: 45 cm
  Maks vektbelastning: 20 kg
  Seter: 4

  Nøkkelfunksjoner

  • Perfekt for bruk både inne og ute

  Materialer

  Bordplate: laminat/kompakt laminat
  Ben/base: heltre eukalyptus

  Overflate/finish

  Ben/base: olje behandlet

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  300014000122125
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Adelaide
 • Adelaide
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E