Privatlivspolitik

17.05.2018 , version 2.0

For BoConcept A/S, dets datterselskaber og butikker (herefter kaldet "vi" eller "BoConcept") er databeskyttelse meget vigtig. Vi ønsker at være åbne og transparente i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Denne politik beskriver, hvilken type oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler og beskytter dem, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Kontaktoplysninger vedrørende databeskyttelse

I henhold til EU's persondataforordning (GDPR) bør BoConcept A/S og din butik betragtes som uafhængige dataansvarlige for de oplysninger, der registreres om dig som kunde, besøgende på denne hjemmeside osv. Kontaktoplysninger findes på:
BoConcept A/S
Fabriksvej 4
DK-6870 Ølgod
CVR-nr. 89866618
Tlf: +45 70131366
E-mail: boconcept@boconcept.com
Web: www.boconcept.com

Og din butik:
124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53

Behandling af kundedata

Når du interagerer med BoConcept A/S, dets datterselskaber og butikker via forskellige kanaler, herunder vores hjemmesider, apps, fysiske butikker og kundeservice/support, indsamler og behandler vi dine personoplysninger.

De oplysninger, vi indsamler og bruger, omfatter:

  • kontaktoplysninger, såsom navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer
  • trafikdata om din brug af hjemmesiden og internettet
  • information om interesser og vaner
  • købshistorik
  • transaktionsdata
  • oplysninger, der anvendes i forbindelse med kundeservice og support
  • billeder, der bruges på sociale medier (kun efter anmodning)
  • IP-adresse

    Dine personoplysninger vil blive indsamlet i et eller flere af nedenstående tilfælde:

  • når du modtager et tilbud, afgiver en bestilling og gennemfører et køb
  • når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og andet marketingmateriale
  • når du opretter en brugerkonto på Mit BoConcept
  • når du deltager i konkurrencer
  • når du kommunikerer med os (i forbindelse med kundeservice, support, reklamationer osv.)
  • når du bestiller et katalog
  • når du bestiller Indretningsservice
  • når du giver dit samtykke til, at vi deler dit billede

    Vi indsamler og opbevarer dine personoplysninger til følgende ikke-personlige og forretningsmæssige formål:

  • behandling af dit køb og levering af vores/din serviceydelse
  • styring af kundeanliggender
  • afsendelse af nyhedsbreve eller andet markedsføringsmateriale
  • oprettelse og administration af din brugerkonto på Mit BoConcept
  • besvarelse af dine henvendelser
  • statistik og analyse anvendt til formål relateret til produktudvikling, forretningsoptimering og rapportering

    Det legitime grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er baseret på:

    Det legitime grundlag for vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit køb, levering af kundeservice og support og håndtering af kundeanliggender er overholdelse af de aftaler, der er indgået mellem dig og BoConcept (persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
    Derudover behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og andet markedsføringsmateriale (EU's persondataforordning artikel 6, stk. 1, litra a)
    Endelig behandler vi dine personoplysninger til statistiske og analytiske formål på grundlag af vores legitime interesse i forbindelse med produktudvikling, virksomhedsoptimering og rapportering (persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

    Hvem deler vi personoplysninger med?

    Dine oplysninger kan blive delt med databehandlere på grundlag af vores aftale om databehandling, herunder:

  • Hosting-partnere
  • Transportoperatører
  • Udbydere af betalingstjenester
  • Forretningspartnere i forbindelse med administration af kundeanliggender og marketing

    Under visse omstændigheder og i overensstemmelse med lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder, herunder retlige myndigheder. F.eks. kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om svig.

    Tilbagekaldelse af samtykke

    Du kan til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke, du måtte have givet i forbindelse med nyhedsbreve, og lukke din brugerkonto hos Mit BoConcept. Vi vil derefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte med at behandle dem på et andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke i forbindelse med nyhedsbreve eller andet markedsføringsmateriale, bedes du gøre det via afmeldingslinket på knappen i bunden af nyhedsbrevene. For at lukke din brugerkonto på min BoConcept skal du kontakte os på privacy@boconcept.com.

    Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har brug for dem

    Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere skal bruge dem til det formål, de blev indsamlet, behandlet og opbevaret til.
    BoConcept opbevarer personoplysninger i forbindelse med dit køb, levering af kundeservice og support og håndtering af kundeanliggender på sikker vis i den periode, gældende dansk lovgivning kræver. Oplysningerne opbevares i en periode på fem år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes, medmindre dansk lovgivning foreskriver andet. Opbevaringen af dine data sker for at sikre korrekt håndtering af tilbagevendende kunderelationer, potentielle reklamationer og garantiforpligtelser og for at opfylde vores forpligtelser.
    BoConcept opbevarer personoplysninger i relation til nyhedsbreve, andre markedsføringsaktiviteter og din Min BoConcept-konto, indtil du tilbagekalder dit samtykke eller sletter din konto.

    BRUG AF COOKIES

    Cookies, formål og relevans

    Hvis vi bruger cookies, fortæller vi det, og vi fortæller desuden, hvad formålet er med at indsamle data via cookies.

    Vi beder om dit samtykke

    Inden vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Cookies, der er nødvendige for at garantere funktionalitet og indstillinger, kan dog bruges uden dit samtykke.
    Her kan du læse mere om vores politik om brug af cookies og om, hvordan du sletter eller afviser dem. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du se retningslinjerne herfor i vores politik om cookies

    Dine rettigheder

    I overensstemmelse med lovgivningen har du en række rettigheder med hensyn til vores indsamling af dine personoplysninger:

  • Ret til indsigt
  • Ret til portabilitet
  • Ret til berigtigelse
  • Ret til sletning
  • Din ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine data baseret på legitime interesser
  • Din ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring
  • Ret til begrænsning

    Du kan til enhver tid henvende dig til din lokale tilsynsmyndighed, hvis du er utilfreds med den måde, dine personoplysninger er blevet behandlet på.
    Hvis du har spørgsmål og forespørgsler i forhold til dine rettigheder, bedes du kontakte vores Data Protection Advisor via e-mail: privacy@boconcept.com.
    Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du være specifik i dine ønsker og angive, hvilke BoConcept-butikker, du har været i kontakt med. Vær opmærksom på, at vi vil kontakte butikkerne for at give dig den optimale service og garanti for, at dine rettigheder sikres af både BoConcept A/S og de relevante butikker.
    Når du anmoder om at få indsigt i dine personoplysninger, om at få oplysninger ændret eller slettet eller ønsker at gøre indsigelse mod vores politikker, vil vi undersøge, om det er muligt at imødekomme din anmodning. Vi vil bestræbe os på at reagere så hurtigt som muligt og vil vende tilbage til dig inden for en måned.

    Opdateringer af privatlivspolitik

    Denne privatlivspolitik er underlagt lejlighedsvis revision, og hvis vi foretager væsentlige ændringer i den måde, vi bruger dine personoplysninger på, vil vi meddele dette på denne side.