Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Venezia

Venezia sidebord

Nytt produkt
Venezia

Venezia sidebord

Venezia blander eksklusive materialer i en enkel og praktisk design som bidrar til å gi innredningen eleganse, uansett hvor du velger å plassere den. De sterke materialene gir en lett, men likevel stabil konstruksjon som kan brukes i oppholdsrom, spisestue eller kontormiljø.
Materiale
Bordplate

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 4 439,00
4 439,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Diameter: 45 cm
  Høyde: 52 cm
  Bordplate – tykkelse: 2 cm
  Høyde til bordplate: 50 cm
  Maks vektbelastning: 10 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Herdet glasstopp

  Materialer

  Bordplate: glass
  Ben/base: marmor/stål

  Overflate/finish

  Bordplate: glass
  Ben/base: polert/pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370022300036A00
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

 • Mange bruksområder
  Den funksjonelle utformingen av Venezia gjør at den kan brukes som et sidebord eller et lite salongbord. Bordet fungerer svært godt på egen hånd, men er også lett å integrere i en gruppe av salongbord.
 • Perfekt for kompakte rom
  Den runde og nette designen er perfekt for små rom og lar deg enkelt løse utfordringer med oppbevaring og bord i stuen, spisestuen og andre steder i hjemmet.
 • Beskyttelse
  Bordet får et beskyttende lag av silikonvoks før levering. For å unngå flekker, bør væske som søles tørkes bort umiddelbart.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831