Omfavn den moderne organiske estetikken i hjemmet ditt

Utforsk moderne, organiske møbler

Populært nå

Moderne organisk er en minimalistisk designstil som kombinerer organiske former og myke kurver med naturlige materialer og nøytrale farger samt elementer fra naturen.

3 nøkkelelementer i moderne organisk

Den moderne organiske trenden gir flyt, bevegelse og balanse til interiøret. Velg organiske farger, materialer og former for å gjenskape trenden i hjemmet ditt.

Charlotte is made from moulded foam

Nøytrale farger

Myke, nøytrale farger danner grunnlaget for et moderne, organisk rom. Velg nyanser av hvitt, grått og brunt, og tilsett deretter lyse farger for ekstra varme.

AR Step 2 How does it work

Organiske materialer

Fra tre og skinn til keramikk og lin – den moderne, organiske trenden er svært avhengig av organiske materialer og naturlige teksturer for å skape en følelse av komfort i hjemmet.

Strinking details on the Imola Armchair

Myke kurver

Moderne organisk design bruker myke kurver for å skape en dynamisk følelse av bevegelse og flyt. Tenk myke silhuetter, buede møbler og avrundede elementer.

Organisk I alt

Et av kjennetegnene ved moderne organisk stil er bruken av naturlige materialer for å skape en varm og innbydende atmosfære. Oppnå den perfekte balansen mellom moderne og tidløst ved å blande rene linjer og glatte overflater med organiske materialer og teksturer som skinn, bomull og ull.

Vi har materialer, skinn og bordplater av høy kvalitet for å sikre en lang levetid til dine moderne organiske møbler.

Nøytrale farger, økologiske materialer, myke kurver

Integrer nøkkelelementene av moderne organisk stil i ditt hjem

Omfavn biofil design i hjemmet ditt

Utforsk møbler inspirert av naturen

Populært nå

Skap et komfortabelt hjem og knytt sterkere bånd med naturen med den biofile designtrenden. Tenk naturlige former og naturlige materialer, stylet med masse naturlig lys og mange grønne planter.

3 nøkkelelementer i biofil design

Mange forbinder biofil designtrend med husplanter, som ser en fortsatt økning i interiør over hele verden. Men fordelene med biofil design er også hentet fra bruken av naturlig lys og naturinspirerte toner.

Young woman enjoying a coffee on the Bolzano chaise longue in light green Lazio fabric.

Naturlig lys

Naturlig dagslys spiller en viktig rolle i biofil design. Vær strategisk med naturlige lyskilder og integrer speil og reflekterende overflater for å sikre et lyst og godt ventilert rom.

Laid back living room with the Bolzano chaise longue in light green Lazio fabric.

Inneplanter

Planter er en av de enkleste måtene å bringe naturen inn på. Du kan aldri ha for mange planter – fra kaktuser og grønnrenner til fiolinfiken og tørkede blomster.

Strinking details on the Imola Armchair

Naturinspirerte toner

Når du integrerer naturens farger i innredningen, kan du skape et bånd med naturens verden – fra jordens rødfarger til skogens grønne farger. Slipp deg løs!

Stimulerer sansene

Den biofile designtrenden oppmuntrer til bruk av taktile stoffer for å stimulere sansene dine. Ved å velge naturlige materialer som tre, ull og bomull, vil du garantert føle deg mer i kontakt med naturen.

Vi tilbyr materialer, skinn og bordplater av høy kvalitet for å sikre at møblene dine har en lang levetid.

Naturlig lys, inneplanter, naturens farger

Ta med de viktigste elementene av biofil design inn i hjemmet

Nyt Japandi-stilen i hjemmet ditt

Utforsk minimalistiske og funksjonelle møbler

Populært nå

Som navnet antyder, er Japandi den interiørdesigntilnærmingen som er en hybrid av japansk og skandinavisk estetikk. Looken er minimalistisk, funksjonell, varm og beroligende, med innslag av «wabi-sabi» – en begeistring over ufullkommenhet.

3 viktige elementer i Japandi

Minimalisme er viktig for Japandi-trenden. Med fokus på naturlige materialer av høy kvalitet og en nøytral fargepalett, har trenden som mål å skape en rolig atmosfære i hjemmet ditt.

Young woman enjoying a coffee on the Bolzano chaise longue in light green Lazio fabric.

Naturlige materialer

Den naturlige varmen i tre er gjengitt i både japansk og dansk design. Innlem stilen i hjemmet ditt med nøkkelmøbler, og hold overflatebehandlinger på et minimum.

Laid back living room with the Bolzano chaise longue in light green Lazio fabric.

Nøytrale farger

Hent inspirasjon fra de tradisjonelle nøytrale fargene i både Skandinavia og Japan, og kompletter dem med naturlige toner som blå, grønn og plomme.

Strinking details on the Imola Armchair

Rene linjer

Omfavn minimalisme og innarbeid rene linjer i hjemmet for å sikre et frittflytende rom som er funksjonelt og fritt for rot.

Naturen er nøkkelen

Når man velger materialer til et rom i Japandi-stil, er naturen nøkkelen. Japandi-stilen understreker bruken av naturlige materialer av høy kvalitet, som tre, bomull og lin.

Vi tilbyr materialer, skinn og bordplater av høy kvalitet for å sikre at møblene dine har en lang levetid.

Naturlige materialer, nøytrale farger, rene linjer

Ta med de viktigste elementene i Japandi-stilen inn i hjemmet ditt