Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Toulouse

Toulouse sofa

Nytt produkt
Toulouse

Toulouse sofa

Toulouse er et elegant og fleksibelt modulsystem med god sittekomfort. Det store systemet myknes opp av avrundede og buede kanter, og den diskrete metallrammen sørger for et lett og svevende uttrykk. Toulouse er elementer som du kan bygge sammen for å skape et perfekt lounge-område.
Stoffprøver produkt

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 48 307,00
48 307,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 160 cm
  Bredde: 255 cm
  Dybde: 85 cm
  Sittehøyde: 44 cm
  Seter: 2

  Materialer

  Bordplate: eikefiner/sponplater
  Ben/base: stål
  Rygg: 30 kg/m3 HR skum 100g/m2 vatt
  Ramme: Sponplater, MDF, heltre, kryssfiner
  Suspensjon: Nozag fjærer metall, Gummibelte
  Stoff foring: Fibertex 120 g/m2

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  2010075AB00058A00
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Skill med vegger
  Alle moduler fra Tolouse er tilgjengelig med lav og høy rygg. Du kan også legge til en skillevegg til sofasystemet med lav rygg og få det til å fungere som en romdeler.
 • For behovene dine
  Toulouse er designet for å løse behovene dine, enten du trenger et sted å kommunisere med andre, slappe av, eller finne litt privatliv.
 • Vi er her for å hjelpe
  De modulbaserte egenskapene til Toulouse gir uendelige muligheter. Få våre dyktige medarbeidere til å sette sammen en perfekt versjon av Toulouse til deg.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831