Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Torino

Torino barbord/høyt bord

Nytt produkt
Torino

Torino barbord/høyt bord

Torino-barbordet er det perfekte eksempelet på et minimalistisk møbel, som passer rett inn i den skandinaviske stilen. Det monokrome utseendet, og de rene linjene skaper en elegant ramme, mens den smale bordplaten gjør det høye bordet perfekt som et uformelt møtepunkt, arbeidsbord eller bardisk.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 6 319,00
7 289,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 104 cm
  Lengde: 180 cm
  Bredde: 80 cm
  Bordplate – tykkelse: 1½ cm
  Høyde til bordplate: 97 cm
  Maks vektbelastning: 80 kg
  Seter: 6

  Materialer

  Bordplate: melamine/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert

  Designer

  ARDE

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700022SU020115
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Dråpeformede vinger
  Beinas konturer bærer referanser til vindmøllevinger. Bordet er elegant konstruert med at de dråpeformede beina forandres til bordkanter og bor i en kontinuerlig bevegelse. Dette gir en organisk design med fremragende stabilitet.
 • Ulike farger
  Bordet har flere farge- og materialalternativer til både bordplaten og beina. Dette lar deg koordinere uttrykket med resten av innredningen i spisestuen.
 • Tynn bordplate
  Bordplaten har en tynn design. Dette gir en visuell letthet som understreker designens skarphet.
 • God stabilitet
  Bordet er bygget på en stålramme for god stabilitet.

Møt designeren

ARDE har en lidenskap for å skape design som er av maksimal verdi for brukeren. Inspirasjonen bak hans design baserer seg på fakta hentet fra livsstilstrender, brukerbehov, ny teknologi og nye arkitektoniske skaperverk. På bakgrunn av dette han lager vakre design med fantastisk funksjonalitet – og ofte med ny teknologi i tankene.

FBBFA1D3-BC8C-4086-910E-FD4BEA6470A6

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831