BoConcept, Imola, Augusta, Vienna

BoConcept designmøbelbutikker

Finn din lokale møbelbutikk

Bruk listen eller kartet for å finne frem til din lokale møbelbutikk. Klikk på butikken og se plassering, åpningstider, kontaktinformasjon og mer. I møbelbutikken finner du det beste av dansk design, presentert i nøye designede uttrykk, for hjemmet. Ta en rundtur i butikken og opplev skandinaviske stuer, kosmopolitiske spisestuer, inspirerende hjemmekontorer, og snakk med våre dyktige ansatte. I butikken vil du finne designet vårt i ulike former – husk at de kan alle skreddersys, for å passe inn i akkurat livsstilen din. Snakk med våre dyktige ansatte, som kan hjelpe deg med tekstil- og skinnprøver, og vise deg hvordan møblene kan tilpasses og personliggjøres.

Din lokale interiørdesigner

Et besøk i den lokale BoConcept designbutikken, er også en mulighet for å møte den lokale interiørdesigneren din. Sammen kan dere skape det perfekte hjemmekoselige uttrykket og tilpasse designmøblene etter smaken, hjemmet og livsstilen din. Ta med ideer til den lokale interiørdesigneren din, og få verdifulle, kompetente tilbakemeldinger, og sørg for at visjonen din settes ut i livet, på den vakreste og mest praktiske måten. I butikken finner du gode eksempler på å kombinere klassisk design med moderne trender, og du får verdifull innsikt i pleie og styling, for å sikre at designmøblene dine forblir vakre.

Designmøbler nær deg

Kjøp av designmøbler av anerkjente danske og globale designere, starter i den lokale BoConcept møbelbutikken din. Her kan du se prisbelønte designmøbler, tilpasset lokale og globale trender. Vi tilbyr en rekke sofaer, stoler, bord, senger, oppbevaringsløsninger og tilbehør. Hvis du er ute etter en oppgradering av stuen, nye terrassemøbler, en spisegruppe eller ny kunst på veggene, er BoConcept-butikken stedet å gå for oppgraderinger av hjemmet.

Mer enn møbler

BoConcept-butikken viser frem et stort utvalg av designmøbler. Men det er også stedet å gå for å kjøpe en vertinnegave, pleieprodukter, få styling-tips og mye mer. Det er stedet å drikke en kopp kaffe med en stylist, designe hjemmet ditt i 3D og kjenne på mer enn 100 ulike stoffer og skinn. Uansett formålet, er et besøk i en BoConcept-butikk alltid en inspirerende reise, som lar deg gå ut med hjernen summende med nye ideer.

Så enten du er på jakt etter en ny sofa, er ute etter en komplett oppdatering av hjemmet, eller bare trenger litt råd om oppgradering av fargestilen, starter reisen mot et oppgradert interiør i en av BoConcepts møbelbutikker.