DESIGN SALE – 20% AVSLAG
Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Rome

armlen til Rome solseng

Rome

armlen til Rome solseng

Legg til et elegant armlene i FSC-sertifisert eukalyptus, og løft solsengens design og funksjonalitet. Armlenet gir deg full fleksibilitet, da det kan monteres på høyre- eller venstresiden.
Materiale

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 1 869,00
1 495,20

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 38½ cm
  Lengde: 84 cm
  Bredde: 8 cm

  Materialer

  Aluminium/heltre eukalyptus

  Overflate/finish

  Pulver lakkert/olje behandlet

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  300005100096
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Design av Henrik Pedersen - armlen til Rome solseng
Design av Henrik Pedersen - armlen til Rome solseng
Design av Henrik Pedersen - armlen til Rome solseng

Designegenskaper

Design av Henrik Pedersen - armlen til Rome solseng
 • Optimal holdbarhet
  For optimal utendørs holdbarhet, er rammen laget i aluminium med overflatebelegg i antrasitt-pulver.
 • Vann- og solresistent
  Roma-stoffet til utendørs bruk er av 100 % PP-materiale. Stoffet er oppvarmet under veveprosessen og stingene er spesielt utviklet for å hindre at vann trenger gjennom stoffet. Dette gjør stoffet meget motstandsdyktig mot vann og sollys.
 • Sett på et armlene
  Sett et armlene på din solseng, i oljebehandlet australsk eukalyptustre. Armlenet gir deg full fleksibilitet, da det kan monteres på høyre- eller venstresiden.
 • Solbading i komfort
  Slapp av i luksus på den brede, myke solsengen. Den justerbare ryggen gir deg komfort til å lese, slappe av og ta deg en lur.
 • En komplett kolleksjon
  Rome-seriens utvalg inneholder solstoler, sofaer, løse puter og matchende bord i to størrelser. Fullfør hagen din med Rome.
Møt designeren

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831