DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Ottawa

Ottawa stol

Sete
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 1 669,00
1 335,20
Synlig inspirert av naturen med sin løvformede fasong og sitt kurvede design, er Ottawa spisestolen virkelig et unikt stykke møbeldesign. Så snart du sitter, vil du oppdage at Ottawa stolen ikke bare er karakteristisk i sitt utseende, men også i sin komfort. De kvist-lignende beina på Ottawa tilfører et organisk design til stolen som kompletterer det unike utseendet. Samtidig understreker det velformede setet uten vattering de rene linjene og den minimalistiske formen.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 86½/45 cm
  Bredde: 50 cm
  Dybde: 56 cm
  Sittehøyde: 45 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sete: polypropylen
  Leg/base: stål

  Overflate/finish

  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Karim Rashid

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4020075D0330136
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Ottawa stol
 • Ottawa stol
 • Ottawa stol
 • Ottawa stol
 • Ottawa stol
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E