Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Ottawa

Ottawa bord med tilleggsplate

Populært
Ottawa

Ottawa bord med tilleggsplate

Definert av myke, avrundede kanter og en sensuell minimalisme, skaper Ottawa spisebord en harmonisk atmosfære i spisestuen din. Unike, kvist-lignende bein inspirerte av naturen fremhever den naturlige skjønnheten i det ovale Ottawa spisebordet. Trenger du ekstra sitteplasser? Det er bare å trekke ut den smarte, innebygde uttrekksplaten og gå fra “middag for fire” til et bord som rommer et helt middagsselskap på 14 personer.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 17 690,00
20 890,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74½ cm
  Lengde: 240/327 cm
  Utvidet lengde: 327 cm
  Bredde: 100 cm
  Bordplate – tykkelse: 7½ cm
  Høyde til bordplate: 67½ cm
  Maks vektbelastning: 40 kg
  Seter: 12-14

  Nøkkelfunksjoner

  • Med innebygd tilleggsplate
  • Tilleggsplate er pent gjemt under bordplaten

  Materialer

  Bordplate: eikefiner/kryssfiner
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Karim Rashid

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700075OV03CGCG
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Ulike farger
  Bordet har flere farge- og materialalternativer til både bordplaten og beina. Dette lar deg koordinere uttrykket med resten av innredningen i spisestuen.
 • Avrundet form
  I bordets runde former er inspirasjonen fra naturen synlig. Disse formene gir et uformelt, men eksklusivt uttrykk.
 • Tre-beins
  Det slanke designet med tre bein i forsterket stål er en utradisjonell designelement, som understreker den unike designen.
 • Design
  Den verdenskjente designeren Karim Rashid har designet dette ikoniske bordet. Med hans inspirasjon fra naturen, er bordet en moderne tolkning av de klassiske spisebordene fra 50- og 60-tallet.

Møt designeren

Karim Rashid er en av vår generasjons mest kreative og profilerte designere. Hans portefølje teller et stort antall design i ulike kategorier, og omfatter alt fra møbler og tilbehør til butikkdesign og luksusvarer. For Karim er det viktig at hans design beveger folk og får dem til å føle seg veltilpass, samtidig som at han beholder den rene og minimalistiske looken. Hans vakre Ottawa spisesett for BoConcept har vunnet en “Red Dot Award”.

243A4892-D6BE-465D-950A-2973E853FDCF

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831