DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Osaka

Osaka stol, vanlig sete

Møbeltrekk
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 8 774,00
7 019,20
Med en feminin vri og et historisk tilbakeblikk mot 60-tallet, er Osaka lenestol ren og skjær stil. Det lette designet og de slanke proporsjonene gjør denne lenestolen perfekt for mindre husstander, gjerne kombinert med et komplett sett for stuen, komplettert av Osaka sofa. Det vakre, tuftede setet gir visuell mykhet og et klassisk utseende til stuen din. De klassiske, rette armlenene understreker de rene linjene og det skandinaviske utseendet. Smale aluminiumsbein kompletterer den lette looken.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 77/45 cm
  Bredde: 90 cm
  Dybde: 87½ cm
  Sittehøyde: 45 cm
  Armlene – høyde: 65 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 64% polyester 36% viskose
  Ben/base: støpt aluminium
  Rygg: 16 kg/m3 polyuretan skum, 30 kg/m3 polyuretan skum
  Ryggpute: 23 kg/m3 hyper soft skum, vatt
  Ramme: Heltre, sponplater, kryssfiner, hardboard
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Overflate/finish

  Ben/base: polert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4330042KA290284
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Osaka
 • Osaka
 • Osaka
 • Osaka
 • Osaka
 • Osaka
 • Osaka
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E