Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
New York

New York bord

New York

New York bord

I trøbbel? Skap ro mens du optimaliserer ditt rom med det runde bordet New York. Med en elegant bordplate og en minimalistisk base, gir bordet en romslig følelse, samtidig som det innbyr til et lite middagsselskap.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 7 179,00
7 899,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Diameter: 99 cm
  Høyde: 75 cm
  Bordplate – tykkelse: 1 cm
  Høyde til bordplate: 74 cm
  Maks vektbelastning: 70 kg

  Materialer

  Bordplate: glass/rustfritt stål
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: silketrykk
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  BoConcept Design Team

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Varenummer

  3700022T0580173
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Ulike bordplater
  Bordet har flere bordplatealternativer som lar deg koordinere med resten av interiøret i spisestuen.
 • Design
  Det elegante designet gir en følelse av plass i rommet. Søylens organiske form og den tynne bordplaten passer perfekt til et utseende som gir eleganse og estetikk til små rom.
 • Sokkelkontur
  Den minimalistiske og vakre sokkelen skaper ro mens den gir mest mulig plass rundt bordet. Sammen med den elegante bordplaten gir dette flere sitteplasser rundt spisebordet.

Se 2020 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2020 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2020-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

76B7274C-C659-4A3B-A8AE-299D66E86034

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831