Miami

Miami sofa

Miami

Miami sofa

Med myke kurver og puteformer er Miami-sofaen visuell fornøyelse og komfort som kommer sammen i et enkelt og elegant uttrykk. Du kan ordne modulene slik at Miami passer til hjemmet ditt.
Møbeltrekk
Bein – stil

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
40 590,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 67 cm
  Bredde: 285 cm
  Dybde: 95 cm
  Sittehøyde: 40 cm
  Armlene – høyde: 67 cm
  Seter: 3

  Nøkkelfunksjoner

  • Modulene kan flyttes uavhengig av hverandre og kan stå alene og i din foretrukne kombinasjonalone

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Ben/base: stål
  Armlen: 30 kg/m3 kaldskum / 40 kg/m3 kaldskum / Hypersoft / 100 g. Vatt
  Rygg: 30 kg/m3 kaldskum / 40 kg/m3 kaldskum / Hypersoft / 100 g vatt
  Ryggpute: fjær og imitasjon av fjær
  Ramme: kryssfiner
  Sete: 30 kg/m3 kaldskum / 40 kg/m3 kaldskum / Hypersoft / 100 g vatt
  Suspensjon: Nozag fjærer, pocket fjærer
  Stoff foring: Ikke-vevd tekstil (120g/m2)

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4360094AD003060
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

 • Designdetaljer
  Ta en titt på Miami og du forstår det med en gang: komfort og enkelhet. Disse egenskapene vises i de tykke, pute-lignende formene og nedtonede detaljene. Myke kurver og fravær av harde kanter gir et rolig utseende mens de høye, brede armlenene sikrer et sterk visuelt inntrykk og optimal
 • Modulære
  Miami er en modulær sofa som kan kjøpes som enkeltmoduler. Modulene er ferdig polstrede med tilkoblinger som sikrer enkel montering og demontering.
 • Lav komfortabel rygg
  Den lave komfortable ryggen har samme høyde som armlenet, som gir en fantastisk sittekomfort, spesielt i hjørnet. Både armlene og rygg er dekket med mykt skum for en perfekt sittekomfort.
 • Beindesign
  Miami-sofaens utseende kompletteres med lange bein i ren stil for å gi silhuetten en lett holdning.
 • Seteputer
  Sitteputene er laget av to typer fjærer og skum. Dette gjør at putene holder formen, reduserer rynker og sikrer et mykt og komfortabelt utseende.

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

1A3CE99D-B3AD-492A-AA9D-661FF9600DA3

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E