-20% på hele kolleksjonen
Lugano

Lugano vegghengt skap med drop down dør

Lugano

Lugano vegghengt skap med drop down dør

Med et slankt, elegant og eksklusivt utseende, vil Lugano løse alle dine oppbevaringsbehov. Vis frem skattene dine eller skjul hemmelighetene dine med dette moderne reolsystemet. Organisering vil aldri føles som en kjedelig plikt igjen.
Stoffprøver produkt
Funksjon

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
9 199,00
Som vist 7 359,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 26 cm
  Bredde: 115½ cm
  Dybde: 26 cm
  Maks vektbelastning: 25 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Veggmontert for minimal bruk av plass
  • Med drop down dør
  • Utskjæringer på baksiden for kabler

  Materialer

  Base skap: valnøtt finer/sponplate
  Front: valnøtt finer/MDF (fiberplate med middels tetthet)

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3800SM000059A00
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

Reolsystem - Lugano vegghengt skap med drop down dør
 • Utskjæringer
  Lugano-mediamoduler kommer med spor for kabler. Sporene sikrer også ventilasjon for elektronikken.
 • Frontalternativer
  Lugano tilbyr fronter i ulike materialer så du kan tilpasse løsningen din til å matche det eksisterende interiøret ditt. Velg høyttalerstoff for den optimale funksjonaliteten til elektronikken.
 • Skrå kanter
  Skrå kanter kompletterer designen. Denne fine detaljen sikrer harmoni og bringer en eleganse og eksklusivitet til uttrykket.
 • Kombiner enheter
  Enhetene er koordinert med størrelsen på Como, som gjør det mulig å lage vakre komposisjoner. Besøk oss i butikken, og få hjelp med å lage den perfekte løsningen for ditt hjem.
Møt designeren

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831