London

London stor benk med pute og hylle

London

London stor benk med pute og hylle

Den myke og stilige London benken er perfekt som ekstra sitteplasser for hjemmet ditt. Designets enkle eleganse gjør at den passer sømløst inn i innredningen din, mens puten gjør den til en glede å sitte på.
Møbeltrekk
Størrelse
Bein
Funksjon

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
5 899,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 48 cm
  Bredde: 160 cm
  Dybde: 37 cm
  Sittehøyde: 47 cm
  Maks vektbelastning: 300 kg

  Materialer

  Sammensetning: 75% polyester/25% viskose
  Sete: laminat
  Ben/base: stål
  Sete: skum

  Overflate/finish

  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700B0090AB0300
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Fleksibel design
  Designer Morten Georgsen har skapt en benk som lar deg skreddersy designen etter dine behov. London-benken er et smart valg med sin gode komfort, iøynefallende design og det fleksible materialutvalget.
 • Et mykt blikkfang
  Den myke puten, etter ditt eget valg av skinn eller stoff, er mer en bare god komfort. Velg en dristig farge for et dynamisk utseende, eller hold det nøytralt for et rolig og integrert uttrykk.
 • Oppbevaring og dekorasjon
  Velg en London-benk med en hylle for lagring og dekorasjon, og gjør benken en integrert del av spisestuen, stuen, soverommet eller gangen.
 • Ryggstøtte
  London-benken kan fås med ryggstøtte for optimal komfort hele kvelden lang.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

9E1EA269-7386-426C-B395-1DDAC2291432

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E