Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Lisbon

Lisbon glass skap

Nytt produkt
Lisbon

Lisbon glass skap

Lisboa er ikke et ordinært glasskabinett. Det er en sofistikert displayenhet med smarte proporsjoner og et klart formål. Kontrastene i designen lar deg vise gjenstander på en sofistikert måte.
Størrelse
Skap
Front

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 15 990,00
15 990,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 141 cm
  Bredde: 80 cm
  Dybde: 40 cm
  Maks vektbelastning: 50 kg

  Materialer

  Base skap: eikefiner/sponplate
  Front: glass
  Hylle: glass
  Ramme: stål

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: røykt
  Hylle: røykt
  Ramme: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370069000117A01
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Monokromt utseende
  Det mørke kabinettet, kombinert med en bunnhylle og dører i røkt glass, gir en luksuriøs følelse og et elegant, monokromt utseende.
 • Dører i røkt glass
  Dørene i røkt glass innbyr til å vise fram alt fra servise til kunst og bøker. Det mørke glasset har ytterligere en funksjon – nemlig å skjule støv og små ufullkommenheter samtidig som det pirrer nysgjerrigheten.
 • To høyder
  Lisboa er tilgjengelig i to høyder, nøye utformet for å gi deg muligheten til å bruke toppen til pyntesaker, samtidig som den gir rikelig lagringsplass.
 • Passer alle rom
  Den industrielle og sofistikerte designen passer perfekt til spisestuen, gangen og kjøkkenet.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831