Istra 2

Istra 2 puff

Istra 2

Istra 2 puff

Lett, delikat og med moderne, rette linjer – Istra 2 puffen vil tilføre moderne eleganse til stuen din. Flytt den rundt etter behov. Bruk den som et sofabord eller sett den sammen med den tilhørende Istra 2 sofaen for en sjeselong.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
5 469,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 42 cm
  Bredde: 106 cm
  Dybde: 67 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 64% polyester 36% viskose
  Ben/base: stål
  Ramme: Heltre furu, sponplater, kryssfiner, 16 kg/m3 PUR skum, metall støtteskinne
  Sete: 35 kg/m3 CA HR, vatt
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Designer

  BoConcept Design Team

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  434001000284094
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Korte armlener
  Siden armlenet er kortere enn sofaens fulle dybden, forsterkes designens eleganse med et lett utrykk som tar liten visuell plass.
 • Holder seg på plass
  Seteputen er festet med borrelås, noe som forhindrer puten fra å skli og at sidene stikker opp når du setter deg i midten. Ryggputene festes til sofaen med spenner.
 • Lette og elegante
  Istra 2 kommer med høye bein som understreker designens elegante uttrykk. Kombinert med den lange seteputens horisontale utseende, gjør dette at sofaen synes lett og svevende.
 • Løse puter
  Du kan endre dybden i setet ved å bruke de løse putene på forskjellige måter. Hva med å plassere putene mot armlenet? Dette vil ikke bare fungere som ekstra støtte for armlenet, det gir deg også muligheten til å slappe av komfortabelt med beina oppe i sofaen.

Se 2018 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2018 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2018-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

B518D5E1-EF0F-44CF-8A88-E13208CCDC66

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E