HVORDAN KAN STYLISTENE VÅRE HJELPE DEG?

Vi er her for å hjelpe deg få et hjem tilpasset livsstilen og personligheten din. Interiørdesignerne hjelper deg med ethvert prosjekt, stort eller lite. Utforsk interiørdesigntjenesten her, og begynn samtalen med en interiørdesigner i dag.

Bestill nå
Indivi sofas

SKREDDERSYDD VEILEDNING

Tenk deg følelsen av et hjem som passer til livsstilen og gjenspeiler personligheten din. Fordelene er åpenbare. Du får en god stemning i hjemmet og et bedre liv når du kombinerer tiltalende farger, god flyt og funksjonelle rom, stemningsbelysning og smart lagring.

Dette er et ønske vi alle deler. Travle liv og mangel på tillit kommer imidlertid ofte i veien. Interiørdesignerne våre står heldigvis klare til å hjelpe, med ett mål – å skape din drømmeplass sammen med deg.

Ditt ekstraordinære hjem

Lev et liv som er like individuelt som deg selv. Livet ditt er ikke ordinært, så hvorfor skulle hjemmet ditt være det. Derfor kan du endre størrelse, farger og materialer på nesten alle design. Og vi er her for å hjelpe deg med å innrede hjemmet ditt, på din måte.
Vi skreddersyr alltid prosessen i henhold til dine krav og ønsker. Nedenfor er et eksempel på hvordan prosessen kan være.

Slik fungerer det

EN HYGGELIG PRAT

Første steget er en samtale i butikken, på nettet, eller hjemme hos deg. Da vi gjør oss kjent med stilen, idéene og livstilskravene dine.

DESIGNE ROMMENE DINE

Sammen skaper vi designet ditt, og ofte inkorporerer vi de eksisterende møblene dine. Det kan være å optimalisere ett enkelt design, råd om hvordan kombinere elementer, eller omfattende design av hjemmet – det er helt opp til deg.

FRA VISJON TIL VIRKELIGHET

Designet kommer til å passe budsjettet, og livsstilen din, og samtidig reflektere din unike personlighet. Når du er 100 % fornøyd vil vi bringe den til liv, med så mye eller så lite hjelp som du trenger.

Hjemmekonsultasjon med interiørstylist

MANGE MÅTER Å TA KONTAKT

Stue med fine fløyelsofaer
For å diskutere hvilket alternativ som passer deg best, bestill nå, og vi tar kontakt med deg snart.
 • SLIK FÅR DU TILGANG TIL TJENESTEN

  Du har en unik livsstil og tidsplan, så har vi en rekke måter vi kan kontakte deg på, for å gi deg hjelpen du trenger. Det er personlige stilråd, på måten som passer deg.


  For å diskutere hvilket alternativ som passer deg best, fyll i skjemaet, og vi tar kontakt med deg snart.


  Bestill nå
 • Besøk hjemme hos deg
  Uansett hvor store eller små stylingbehov du har, så kan vi diskutere dem, og skape noe nytt sammen i komforten (og konteksten) i hjemmet ditt.
 • En prat i butikken
  Vårt vanligste utgangspunkt. Bestill en uforpliktende samtale i butikken, og la oss bli kjent med deg, og dine unike stylingbehov.
 • Privat showroom
  Vi stenger showrommet kun for deg. Deretter får du råd, og kan oppleve kolleksjonen, uten forstyrrelser og andre kunder.
 • Virtuell styling-time
  Bestill en videosamtale for å diskutere dine behov, og opplev kolleksjonen virituelt. Du kan vise oss rommet ditt, eller ikke. Det er helt opp til deg.
PRO1B